Ortmenanne16 NaimeYilmaz sucuk ve makarna 🤭🤭 bulantı zamanı sadece yoğurtlu makarna ile beslendim resmen
derinsart Glsmyldz09 valla her market e gidişimde alıyorum ben zatnn beyaz cikolata cok severm bunuda cok begendm🤭😂
spiker_anne NaimeYilmaz Limon suyuuuu😋 Direkt konsantre olarak içiyordum su falan katmadan sürekli tansiyonum düşüyordu birgün tansiyon 5 e 7 cebimde yine limon kabuğu vardı iyiki midem delinmedi 😂😂
Gamzeakd Bulgurla yapılan herşeyyy 🥰 çiğköfte , kısır , mercimek köftesi 😅 kola canım çekiyor ama hiç içmedim . Dayanıyorum ona . Bide portakal çok hoşuma gidiyor sulu sulu 😍
Eylul2797_ Bizde 7 haftalik olacaz bugun midem cokkk kotu bulaniyo ne iyi gelir acaba herseyden tiksiniyorum
Prettywoman91 Eylul2797_ ayva mide bulantısını bastırıyor ama yerken bastırıyor bitince gene aynı 🙄 mandalina da aynı şekilde. Açsan domates peynir ekmek veya yoğurtlu makarna yiyebilirsin. Bende 7. Haftaya girmek üzereyim bir günüm bir günümü tutmuyor. Bugün sabahtan beri midem bulanıyor 😬 Allah kolaylık versin hepimize 🙏🏻 🌼
Aysecylnn Eylul2797_ Bende öyleydim o kadar kötü oluyordum ki doktorum bana prilam ilaç verdi. O ilaçla kendimdeyim yoksa mide bulantısı kusma beni çok kötü yapıyordu.
Tugcemre08 Aysee21 inanır mısın bugün markete gittim şans eseri baktım ve ne göreyim? Kuzukulağı. Ay hemen aldım.😁🥰🥰🥰🥰 Başka birşey isteseymişim olurmuş. Oğlumda da yemiştim ama evin ilersinde vardı. Şimdi birsürü yol ev yapıldığı için yok🙄
SeymaK NaimeYilmaz canım hep tost istiyodu ama gebelik şekeri çıkınca mecburi vazgeçtim tabi arada bi dilim tambuğdayla yapıyorum ama minicik kesmiyo 😂
Eylul2797_ Prettywoman91 amin rabbim hepimizin yardimciai olsun kizimda 9 ay mide bulantisi cektim buda oyle olur diye korkuyorum hicbisey ise yaramiyodu