Mermicekim Daha yolun başındayız ama Türk kahvesi 🤗 Bir kahve bağımlısı olarak bu süreçte her türlüsünü bıraksam da, günde 1 fincan Türk kahvesi içmekten sanırım vazgeçemeyeceğim.
Sevvals23 Mermicekim günde 1 taneden birşey olmaz ben de içiyorum ki millet sigara içiyor bin kat daha zararlı o yüzden çok da dert etmeyin bence kahve felan 😂😂😂
BebegimleYeniHayat_34 Mermicekim ilk 4 ay aşırı sevmeme rağmen felaket bir şekilde tiksindim instada story görmeye bile dayanamıyordum şimdi düzeldik şükür 33 haftalığım 2 aydır içiyorum eskisi gibi 🤗
Huri54 NaimeYilmaz normalde afedersin bok boğazlığım boğa Burcuyum 🤣 ancak hamilelikte öyle vazgeçemediğim bi şey olmadı hatta yemeklerden nefret ettim ger gün yemek yap her gün yemek ye zor geliyor 🤣 sebze severdim sebzeden nefret ettim yemek görmek istemiyorum sırf yemek için yiyorum 🤣
Hafise Littlespy migrosta kafeinsiz satılıyor istersen alabilirsiniz ben ondan aldım haftada bir fincan içiyorum 😁😁
Littlespy Hafise çalışıyorum uyanmak için hep kahve içerdim sabahları 😃 kafein olmayınca neyleyim kahveyi modundayım 😂🤭
Aysee21 Tugcemre08 marketlerde pazarlarda satılıyor benim oturduğum yerdeki insanlar hiç bilmezmis bunu hepsi göçmen yabancı bende başka bir yerden alıyorum
Tugcemre08 Aysee21 inanır mısın bugün markete gittim şans eseri baktım ve ne göreyim? Kuzukulağı. Ay hemen aldım.😁🥰🥰🥰🥰 Başka birşey isteseymişim olurmuş. Oğlumda da yemiştim ama evin ilersinde vardı. Şimdi birsürü yol ev yapıldığı için yok🙄
seldaas Kahvaltıdan tiksiniyorumm yumurta menemen vs. Fiks kahvaltım simit bal/ kaymak ve krem peynir geri kalanları hiç canım istemiyorr