Imanzmngl Ayca91 ayni dertten muzdaribiz 😂 benimde kizim eylulde dogacak insallah hala isim bulamadim
buse_yildiz24 biz birçok isim konusunda gidip gelsekde en sonunda karar verdik bizde eylülde doğucaz inşallah 😍😍😍
Hatice44 Ayca91 Ayca91 erkek cnm benimki Babası Birkan,Meriç diyor ben Ömer,Ensar,eymen yanı dini isim istiyorum bakalım ne olcak
Ayca91 Abdbahar eylulde dogucak eylul olsun diyenler cokk. Cogu guzel İsim hep cevremde var malesef 🙄
EdaMesut Ayca91 ikiz prenseslerimize hamileyim. Kızımın birinin adını ben,birinin kinide babası koyacak. 😍babamız daha kararsız ama ben Zeynep Duru koyacağım. 👧🏻🎀👧🏻💜Digeride Mine Asya olsa fena olmazdı 😍😃☺️
Ayca91 EdaMesut asya ismine bayiliyorum yigenime koydum o ismi.suan onun pismanligini yasiyorum 🤣 hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah
BusraMuratS Ayca91 Biz eylül koyucaz ismini eşimle eylülde tanıştık eylülde evlendik bebiş de Allah izin verirse eylülde doğucak hiç zorlanmadık 😊 Kız olduğunu öğrendiğimizden beri tek isim eylüldü 😊
Esilaseher Bı kararsız ben değilmişim demek bende Eylül annesiyim oğluma isim konusunda çok kararsızım kızım yankı olsun diye çok istiyo Talha yankı ya sıcak bakıyorum tabi fikrim değişmezse bakalım😁
Ayca91 Esilaseher kararsizlikta ustume tanimiyorum. 🤦🏻♀️ Yankı guzelmis. AliKerem ismini de cok begeniyorum mesela fikir olsun ☺️