MaryVenus Nilhlp Tahlil yaptirdim, folik asite de baslasik. Ama su dis gebelik vs konusu gercekten onemli canim.
Nilhlp MaryVenus tabii ki olumsuz düşünme ama riske de atma derim. Ne olur ne olmaz. İnşallah her şey yolundadır inşallah hep de öyle devam eder :)
MaryVenus Dygclk51 Valla 19 Subata randevu almistim. Su an 4 bucuk hafta. Ana burdaki yorumlardan sonra gidesim geldi
Zeynouur NefesDeniz anladımm benım adetim 4 gün gecikince kan verdiğimde 1666 dı ( bian aklıma ikiz olma ihtimali gelmişti ) o yüzden sordum merak ettğm🥰
NefesDeniz Zeynouur Sizin de yeni mi gebeliğiniz peki? Henüz doktora gitmediniz sanırım. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin🤍
Zeynouur NefesDeniz aynen çok yenii çarşamba günü öğrendim kan verdim , yarın gidicem inşallah doktora. Amiin inşallah 🥰
NefesDeniz Zeynouur Ah çok güzel minicik bir kalp sizi bekliyor inşallah güzel bir hamilelik dilerim🌈
MaryVenus Gizemligizem Valla ben de 11 gun sonraya tam 6,5 olunca randevu almistim. Simdi erkene randevu da yok. Bekleyecegim sanirim. Dis gebelik vs oluyor git baktir diyor herkes. Ama bilemedim.
Gizemligizem MaryVenus bende 19 unda gideceğim insallah canım:) hakkımızda hayırlısı olsun insallah 🙏
NefesDeniz Zeynouur Yaa kıyamam çok normal çok aynı yollardan geçtik çok güzel günler 🥳 İnşallah mide bulantınız filan çok olmaz benim ilk 3,5 ayım baya zordu ilaçlar serumlar filan ama onda bile şükürler olsun yaşatana dedim☘️
Zeynouur NefesDeniz şuanlık mide bulantısı vs yok normal yaşantıma devam gibi 😌 dediğiniz gibi zor ama sonu şükür İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🥰