Tugceonur MaryVenus Kalp atışını 8 de gösterdiler dinletmediler enerjisini çok yükseltir dedi doktorumuz yormayalım dedi çok şükür 32 haftalık olduk inşallah darısı sizin başınıza 🦋
MaryVenus Merinosunannesii Artik iyi olan devletler de var. Ama karar vermek zor olabiliyor tabi. Tesekkur ederim🤗💜
Ulkugundogan MaryVenus sizi rahatsız edecek seyler yoksa mesela kasık ağrısı mesela kanama leke gibi seyler yoksa bence 7 hafta beklenmeli çünkü yok kese görülmedi yok içi boş mu dolu mu yok be ta düzenli yükseliyor mu derken insana cok fazla stres yaptırıyorlar ben cok erken gidip cok bunalmıstım o dönem. Simdi ki aklım olsa idrarda gördükten sonra 7.8 haftayı beklerdim kan bile yaptırmazdım. Cok sükür ki sağlıklıyız 16 haftalık olduk bile masallah diyelim🌸 sizde sağlıcakla büyütün insallah❤️
seymacambayraktar MaryVenus ama benimki geç döllenme değildi geç döllenme ise 8. Haftada ya da 7buçuk da flan duyan var canım
Dygclk51 MaryVenus valla ben poZitif görünce hemen gittim genelde 4 buçuk haftada kese görünüyor bende zaten doktor ona göre 2 hafta sonra gel diyor
MaryVenus Dygclk51 Valla 19 Subata randevu almistim. Su an 4 bucuk hafta. Ana burdaki yorumlardan sonra gidesim geldi
Nilhlp MaryVenus ikizgebe’nin dediği gibi ben de öğrenir öğrenmez hemen gitmiştim çünkü dış gebelik mi değil mi öğrenmek lazım nolur nolmaz. Bir de kullanmaya başlamanız gereken ilaçlar var bunları da öğrenmeniz gerekir.
MaryVenus Nilhlp Tahlil yaptirdim, folik asite de baslasik. Ama su dis gebelik vs konusu gercekten onemli canim.
Cagla_celikdemir ben ilk 5 haftalıkken gittim sadece kesesi görünüyordu kalp atışlarıda yoktu diğer hafta gittim 6 haftalıkken hem bebek göründü minicik hemde kalp atışlarını duydum 💗🥰😍
Ays0 Evet küçük olunca kese vs görünmüyor endişe edebiliyor insan ama öğrenince gitmekte fayda var bence çünkü folik asit, vitamin takviyesi vs başlamak gerekli. Yapılması gereken testler var o yüzden geç gitmeyin bence