CerenGrcEce
Merhabalar herkese bebeğimin ilk hareketlerini ne zaman hissederim ? Ve nasıl bir his ?
Tuuce90
CerenGrcEce Merhaba 18+5 teyim ilk kez bugün hissettim vuruşlarını kızımın🙏🏼
eCeCik
CerenGrcEce ben 17. Haftamda hissettim bebeğim erkek benimde ilk gebeliğim. Herkeste farklı bi kıpırdama olur sanırım ama benimki içimde kaymıştı suyun içinde sanki🐳
eylemmm21
CerenGrcEce 17hftalar hamileyim oglumub hareketlerini 16 hftadan itibaren hissettim arada kipir kipir oluyor arada hic hissetmiyorum🤗
Aysehatun
CerenGrcEce benimde ilk gebeliğim 16.haftadan beri hissediyorum şuan 19.haftamıza girdik elimi karnıma koyduğum böyle seyirme şeklinde pıt pıtlar oluyor bazen daha az bazen daha cok ozelikle aksam yemeginden sonra sola dogra yatiyorum cok guzel bi duygu ins ilerleyen haftalarda daha cok hissetmek istiyorum doktoruma sordugumda o hissi bebek demisti 16.haftadan bu yana 😍
Semihkader
Bende burada kalıyım Benin’de ilk gebeliğim çok merak ediyorum ve istiyorum artık hissetmeyi 😍
Dilara55
Herkes farklı anlatır ama emin ol hareket ettiği zaman onun hareketi olduğunu anlatsın canım ben geçen haftalarda hissetmeye başladım tarif edemiyorum 🙈
muhteriz
Ben de şurada bekleyeyim, ilk gebeliğim ve çok merak ediyorum ben de
Haticemustafa
Ilk gebelik olunca 17 ila 22 hafta arasi degisiyor hissetmemiz benimde ilk gebelik su an 18+5 deyiz ilk hareketini 18+2 de hisettm ssonrasindada ara sira hissediyorum oglumu icimde bi balik var sanki ben akvaryum oda içimdeki balik 😁😁😍😍😍
Dilara55
Ya böyle şey gibi içinde dolaşma bir gaz sancısı varmış da çıkamıyormuş ya da baloncuk patlıyormuş gibi böyle değişik farklı birşey
muhteriz
Dilara55 yaa yazdığınızı okuyunca heyecanlandım bi an benim özellikle karnım açken sanki kasıklarımın içinde gaz baloncukları patlıyormuş ya da sessiz bir guruldama varmış gibi oluyor iki gündür bu bebek hareketi mi acaba
iko58
16. Haftada ilk başlarda karnıma kaynar su dökülür gibi, 18. Haftalarda gıdıklanma gibi, 20 den sonrada baya baya tepinme oluyor 😊
Telaslianne
Benimde ilk gebeligim 18. Haftada küçük dokunuslar hissettim bide karinca geziyomus gibiydi rabbim herkese taddirsin insallah çok güzel bi duygu
Dlctk
Şuan 35+1 deyim. Benim de ilk hamileliğim. Sizin gibi merakla bekliyordum ilk hareketlerini, tarifi zor bi duygu. Hareketleri de öyle nasıl birşey olduğunun tarifi yok ilk zamanlar. Ama hissettiğinizde anlayacaksınız 🤗 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
ZozanKorkmaz
Ben 21 haftamda tam hissetmeye baslamistim. Kisiden kisiye degisiyor bu durum. Her anınızın keyfini cikartin 🤗
MerveSara
15. Haftada kıpırtılar hissettim ,böyle köpük balon elinde kolunda patlar ya öyle bir şeydi 🤗 16. Haftada bir kaç kere gaz vurması gibi duygu hissettim, sonrasında her hangi bir gaz durumu olmayınca tekme olduğunu anladım , şimdi 19+2 deyim baya hissediyorum , elimin altında bir o yana bir bu yana tekmeliyor 😍
Burcusrkn
16da ilk defa hissettim minicik bi pıt 😇 sonra giderek hareketler belirginleşmeye artmaya başladı 😊 şu an 20. Haftadayız ve içerde halay çekiyor 😄 ilk gebeliğim benim de
DuyguOsma
Burcusrkn benimde ayni sekilde oldu 16. haftada hissettim ve simdi 20. haftamiz karnimda sanki misir patliyomus gibi hissediyosun basta😂😂
Efeninannesibel1
Benimde ilk gebeligim ilk başlarda 16.haftamda hissetmiştim kelebek kanat çıkar gibi oluyordu 20.haftadan sonra başlıyor tekmeleri şuan 30 haftaligim dirseklerini sürdüğünü bile hissediyorum çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin 😀💙
Esrasena
Benimde ilk, 21 yaşında anne oluyorum 😊 Başlarda bişey anlamıyorsunuz,taa ki göbüşünüz çıkana kadar 😊 6. Ayda aynada incelemeye bailıyosunuz karnınızı...Bugün 2 çizgi 1 hafta sonra 2 çizgi daha ,derken derken göbeğiniz çatlaklardan resmen bir harita,geceleri yarım saate uyanıyor kıpırdıyor,nefes alamıyosunuz,kaburgalarnz acıyor,üstünüze yük biniyor,ödem oluyor,ayaklarınız davul kadr... 😊 Amma bunların hepsini unutturan komik hareketleri varki..Karnınız üçgen duruyor,bi tarafa toplanıyor ve bu çok komik :) Yüzüyor sanki içerde,ben dürttükçe o da bana gönderme yapıyor😁.Diyeceğim bi çok zorluğu var,kolay değil ama gece bile olsa sırf onun hareketini bi kez daha hissedebilmek için uyanık kalıyosunuz.Zaman daraldıkca su seviyesi azalıyor ve hareketleri daha çok hissediliyor.30 dan sonrasını bekleyin 😊 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin,bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza versnn inşallah 😊👨👩👧
Dilara55
muhteriz akşam yemeğinden sonra sırt üstü yat öyle daha çok hissedilir :)
muhteriz
Dilara55 hemen deneyeceğim heyecanlandım 😍 aslında haftam erken ama doktor ultrasonda bebeğin aşırı hareketli zıplıyor hopluyor demişti
Dilara55
muhteriz ana da öyle demişti :) ben anlamıyorum falan sanmıştım ama 18. Hafta olunca onun artık ağrı ya da sancı değil bebek hareketleri olduğunu anladım sen kaç haftalıksın canım