egemommm Neslihan1903 Canım çok geçmiş olsun, düşüş göster miyor mu tansiyonun, benim de sabah ellerim aşırı şişti canımı acıtacak kadar gerçi şu an hâlâ öyle tansiyonum 15 9 du, sonradan düşüş gösterdi yoksa benide yatıracaklardı
Neslihan1903 egemommm sıkı takip et canım tansiyon şeker çok önmeli burda çok insan görüyorum tansiyonum böyle çıktı ne yapayım şeker böyle insülin kullanmam diye üzülüyorum ben yüksek görünce hemen gittim öyle olmalı buralarda vakit kaybetmemeli insanlar
Mcakir Neslihan1903 ALLAHIM Tum sifa bekleyenlere Safi ismi ile tecelli etsin sifalar versin insallah. En yakın zamanda iyi olup bizi bilgilendirmenizi bekliyoruz 🙏🏻🌸
Neslihan1903 Allah hepinizden razı olsun tansiyonum düştü 12/7 sıkı kontroldeyim idrarda protein kaçağı bakılacak 24 saat boyunca kendi doktoruma yaptıracağım Pazartesi günü o güne kadar yükselirse yine gideceğim doktora rabbim hepimize sağlık sıhhat versin tansiyonunuz 14/8 i gördüğü zaman lütfen doktora gidin çok önemli çünkü öyle limonla sarımsakla uğraşmayın lütfen rabbim evlatlarımıza sağlık versin 🤲🏻
Aycha Neslihan1903 Şükür, gözünüz aydın. 24 saatlik idrar tahliliniz de iyi çıksın inşallah. Çok geçmiş olsun. Allah acil, daimi şifalar versin.
egemommm Neslihan1903 doktorum günlük tansiyon kontrol et dedi, Allah korusun benden de gebelik zehirlenmesinden korktu ama çok şükür tahlillerde sıkıntı çıkmadı, sıkı takip edicem artık riske atmak olmaz
Attent Neslihan1903 canim cok gecmis olsun ya simdi nasılsın peki takip ediyordum ben seni bianda ne oldu böyle rabbim.şifa versin sana
Neslihan1903 Anne18 zaten tansiyon ilacım vardı serumla düşürdüler yarında kendi doktorunda protein kaçağı var mı diye bakacak inşallah bir şekilde devam edecek gebelik
Neslihan1903 egemommm tabi tabi evlatlarımız için sıkıcaz dışımızı diyetteyim zaten inşallah vaktinde yaparız doğumumuzu
zeyzeyyyy Neslihan1903 çok çok geçmiş olsun canımmmm bir şey olmaz inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏻❤️ Rabbim yardımcın olsun🌸
Nnjwkwkl Neslihan1903 normlde de varmiydi tanisyon sorunu valla gece seni düşünerek uyudum çok sevindim bı kac postta yazmıştınz bana birşey ckmamasina çok sevindim dikkat et niye yükselmiş o kadar acaba
egemommm Neslihan1903 bende diyet yapmak istiyorum biliyorum kişiseldir ama örnek olarak paylaşablrmisiniz en azından dikkatli beslenirim
Seda8308 Neslihan1903 Geçmiş olsun Rabbim şifa versin vakti zamanında sağlıcakla gelsin inşAllah bebeğiniz🤲🏻
Neslihan1903 Nnjwkwkl Allah razı olsun hayır daha önce yoktu gebelikten dolayı şeker ve tansiyon çıktı ikisi birbirini tetikliyor