Ipek0z annepamuk biraz geride veya biraz ileride olması problem değil sıkma canını. Bak benim bebeğim de çok önde gidiyordu 23.haftada 937 gramdı ama şimdi 32.haftadayız ve artık önden gitmiyor haftasını yakaladı. Çoğu bebek haftasını yakalıyor hiç tombul bebek diye üsteleme sağlıklı olsun da gerekirse biraz zayıf olsun🙏🏼💙💙
Gigy annepamuk olsun canınızı sıkıp yapmayın yine de gayet iyi maşallah Miniş 🧿doktorunuz aksini görse söylerdi 😊Ama muz,havuç,kaşar peynir ,tahin pekmez iyi geliyor ,bunları yapıyorum ben de deneyebilirsiniz
ikiponcik_annesi Bu duruma bende çok takılıyorum çünkü kızım 2900 doğdu diye eşimde aileside bi sürü laf ettiler benim ailem gayet normal karşılarken🙄 şimdi bu gebeliğimde de ister istemez bi kilo muhabbetleri dönmeye başladı geçen eşim teyzesiyle konuşuyo hoparlörde ben duyuyorum buda ilki gibi tüylücemi doğacak yoksa diyip gülüyo kadın keza kaynanamda hala daha kızımın doğumu söz konusu olsa tüylüce gibiydi der aşırı sinir olurum bide persembe günü görümceme gittim onunda lafları acayip canımı sıktı açıkçası ay senin montun kapanıyomu ee sen kaç kilo aldın simdi 6 kilo aldm diyorum he o kadarcıkmı diyo ee bebek kaç kiloymuş dedi en son 500 gramdı dedim suratını buruşturuyo 3 kilo cıkarmı acaba diyo 3 gündür gece bile kalkip bişeyler yeme isteği duyuyorum sırf çocuk kilo alsın diye çok sinir oluyorum ya 😡
annepamuk ikiponcik_annesi işte o sıkıntı bende de var. Ben ilk bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım görümcemle aynı dönemdeydik o 3.500 doğum yaptı ben 2300. Uzakta kaynanam görümcem her aradıklarında sordukları şey bebeğin kilosu
Gizmolata annepamuk işte ben bu yüzden asla bebeğinizin kilosu kaç diye açılan düşüncesizce postlara bakmıyorum. Doktorum aksini söylemedikçe sağlıklı demektir diye düşünüyorum. Genetik olarak iri olan anneler burda atıyorum 300 gr diyor diğeri tasalanıyor aaa aynıyız benimki neden 200 gr. Benim arkadaşım bir bebek doğurdu literatüre girer eminim 3 aylık yiğenimden uzundu ilk doğduğunda ve nerdeyse aynı kilodaydı. İçinizi ferah tutun büyüme atağı yaşadıkları haftalar oluyor. Doktorunuz bişey demediyse herşey yolundadır 🥰♥️
1Nihal annepamuk 28+1 ken 1080 gr dı formdaki çoğu bebeğe göre benim oğlumda zayıf ama haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür. Bende önceden kafaya takıyordum ama gereksizmiş. Doktorum 2500 gr olsun yeter fazla kilolu olması sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor dedi. Sağlıklı olsunlar doğduktan sonra kilo alırlar inşallah kendinizi üzmeyin hamileliginizin tadını çıkarın😊
minikbaby06 annepamuk 23+5 te 650 gr dı canım doktorum gayet iyi dedi hatta bir hafta önde gidiyor sizinki de normal bence doktor normal dediyse sorun yok çok takılmayın kiloya
Nazli34 annepamuk kilo hakkında bir bilgim yok ama tahin pekmek bebeğe kilo yaparmış öyle duydum yemeye çalış canm❤
Meryemkale annepamuk al bendende o kadar. Bugün kontrolde doktora bi kaç kez sordum iyi dimi kilosu diye hatasıyla uyumlu gayet güzel besleniyor dedi ama burda o yüksek kiloları görünce içime şüphe düşüyo malesef
CansuCY Güzel anne, lütfen canını sıkma böyle şeylere.Nedense herkeste bir kiyastir gidiyor.Bebegim normal dediğimde herkes sasiriyo "Benimki önden gidiyor."diye başlıyorlar yav bacı zaten varacagi yer aynı varsın önden gitsin seninki😆Bu kıyaslar şimdiden başlıyormuş demek ki hiiiccc üzme güzel canını sen🤭En önemli şey mutlu bebek olması bence gerisi halloluyor.
Asenadgdvrn80 annepamuk kıyaslamak gibi olmasın ama 28+4 de benm bebek 1350 gramdi bana ilerde veya farklı bir şey demedi normal bence
Sevgiiiy annepamuk bence öyle düşünme ben 24. haftada kontrole gittiğimde 719 gramdi ona rağmen doktor kilosu bayağı iyi dedi
Melikesvm annepamuk bende 24haftalık hamıleyım 898grak dedı 1hafta onden gıdıyor tombıs dedı yemene dıkkat et alır bebegın kılo 🙏❤️
svmm annepamuk doktorun bişey demediyse niye canını sıkıyorsun ki her bebek önde olacak diye bir durum yok çok şükür haftasıyla uyumluymuş benim 16. Haftada 1 hafta ileriydi 24 te de aynı sonra hafta ile uyumlu oldu en son 34 ten sonra 2 hafta ileride oldu tekrar değişir inan stres yapma zaten son haftalar bebeğin kilo alır haftasıyla uyumluysa sorun yok sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Umutluanneee48 annepamuk benim arkadaşım bu eti burçak varya onlardan yerdi her ogün resmen ekmek gibi tüketirdi. bebeği 4200 doğdu