Kubraislekyay canım 1 sene önce hamilelik yasadim ama molar gebelikti ve gittigim doktor anlamadi mol gebelige benziyor gibi dedi sonra ben yanilmisim kurtaj dedi ben istemedim ilacli düşük yaptım. Aslında düşük olmamis ve hastaneden çıkış yapıldı beta vs bakmadan 20 gün sonra kontrole gittim başka doktora ve adam son kesecikler komple rahimimi kaplamış araştırmaya yolladı profa muayene oldum kadın rahim kanseri dedi ben sok oldum. Acil kürtaj dedi ama tüm kanser taramalarini yapmadan almam ha kürtaj sırasında kesin kanserse rahim ve yumurtalıkların alınacak dedi ne olduğuma ugradim. 2 prof tuttuk kurtajima girdi temizlendi dediler 20 gün sonra kendiliğinden tekrarladı bir daha kürtaj oldum ve 2 doz kemoterapi aldım. 7-8 ay kontrol altında kaldım ve bu hamilelik yumurtaligimda kist yapmış çalışmıyor diğeri de yarim çalışıyor dedi ben bir daha hüsrana ugradim ya hamile kalamazsam diye kendi kendimi yedim sonra tevekkül ettim herşey Allahtan dedim olmazsa aşılama var tup bebek var til ilerledi dedim kendimi motive ettim doktorum 3 ay dene hamile kalamzsan gel dedi folik asit verdi 4. ayin sonunda hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte düzenli ve doğal beslendim sumaklı soğan salatası tüketim ve ibrahim saracoğlunun testere dişli aslan pençesi kürünü yaptım çok şükür şuan 33 haftalık hamileyim. Sakin umutsuzluğa düşmeyin ama stresten yapmayın hep olacak diyin. Rabbim tez vakitte sizelerede nasıl eder inşallah