SibelEmrahAcman Bebegim karnımda öldü kurtaj oldum ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldım :) dogumuma suan 2 gun var Allhım herkese nasıp etsın🙏🏻
Kubraislekyay SibelEmrahAcman amin ne güzel bende düşük yaptım 2 ay oldu kürtaj olalı yeni bebek için adetimin gecikmesini bekliyorum
Nero1 SibelEmrahAcman bebeğiniz hayırlı olsun,benimde bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum,şimdi tekrar bebek istiyoruz,siz kan pıhtılaşması veya genetik test yaptırdınız mı? Ben yaptırmadım doktorum gerek yok dedi
Ensuu Kubraislekyay vala ben 3 haftalık hamileyken öğrendim test yaptım çift çizgi cıktı adetime 1 hafta vardi
Kubraislekyay Ensuu göğüslerim şişmiş ilk hamileliğimde de şişmişti hem de fark edilir derecesinde pazartesi adet olmam gerekiyor evde test var yapsam mı ☺️
Ensuu SalihaHakanetin canim hiç üzme kendini bende 3 yılık evliyim bende bu ara hiç takmadım oldu allaha şükür dua et kafana takma yeter
SalihaHakanetin Ensuu evet bende takmak isteniyorum ama etrafımda çocukları yeni hamile kalanları yada 2. Çocuğuna hamile olanları görünce duyunca üzülüyorum bu onları kıskandıgımdan değil yanlış anlaşılmasın özlemimden sadece 🙏
Ensuu SalihaHakanetin bende senin gibiydim benden sonra evlenenler hepsi şimdi 1 yaşında çocukları var allahım şükür bana da nasip etti sanada nasip eder inşallah takmicaksin
Ensuu SalihaHakanetin Bide bende vajinusmus vardı onu aşamadım zar zor aşdım o yüzden çocuğum olmuyodu şimdi şükür allahım insallah kucağıma sağlıkla alırım cocugumu
SalihaHakanetin Ensuu geçmiş olsun cnm biliyorum imtihanım bu isyan etmiyorum dua ediyorum rabbime hayırlı sağlıklı bir evlat için inanıyorum olacagına nasip rabbim sağlık versin önce üzülüyorum evet çekmeyen bilmez zaten bizi hakkımızda hayırlısı sağol desteğin için cnm 🙏🙏🙏
Ensuu SalihaHakanetin evet canim hakkımızda hayırlısı senin içinde tüm bebek isteyenlerinde Rabbim kucaklarını boş bırakmasın Amin
SalihaHakanetin Ensuu allah razı olsun cnm şu mübarek aylarda nerde varsa rabbim nasip etsin inşalalh evlat bambaşka birşey herseye bir şekilde sahip oluyoruz ama mucizeler biranda olurmuş inşallah ben ve benim gibilerde tadar bu duyguyu 🙏🙏🙏
Ensuu SalihaHakanetin inşallah canim allahım gönlüne göre versin belkide hayırlısı bu herşeyin zamanı var bununda zamanını biz bilemediğimiz için rabbim bizi sınıyoki biz isyan etmeden bekleyelim
Ceyfer Benimde 1 dusuk 2 kurtaj oldu kalp atislari duyulmadi. Sonra prolaktin diye sikinti cikti karsima onun ilaclarini aldim sonrasinda yeter artik dedim bu ay adetim 3 gun gecti hastaneye gittim hamile oldugumu ogrendim. Ama yine skntili olabilir degerim dustu yukseldi simdi hala yukseliyo ama 4 kati yukseldi. Yine isyan etmiyorum sabirla bekleyin kizlar Rabbim herseyin hayirlisini versin 🙏🏻 İlki 1 sene sonra olmustu 2. Dusukten 1 ay sonra ama 2.de benim sucum vardi bilmeden ilac kullandim 3. 14 ay sonra felan oldu simdiki gebelik 8 ay sonra oldu hakkimizda hayirlisi olsun
Ensuu Ceyfer şimdi ne kadarlık hamilesin canim benim ablam çok yaşadı isyan etmemisin çok iyi 4 tane çocuk kaybeti hepside 7aylik 8 aylık karnında ölüyordu şimdi en sonunda oldu seninde öyle olur inşallah
Ceyfer Ensuu hic bilmiyorum canim adet tarihime gore 5+2 ancak kese felan yok degerler eslesmiyo cok yukseliyo sagliksiz gebelikte olabilir.
Muwahhide Bende 2 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim doğdu ama yaşamadı , bu 4. Kaybım. Herşey Allah’tan . Bide düşükten sonra kist oluşmuştu bir aydır Doğum kontrol hapı kullandm bugün bitti , korunmuyoruz adetime bir hafta felan var , hap iyi gelmiş kistim en son gittiğimde 2 cm e düşmüştü nasipse inşallah hayırla sağlıkla bizde istiyoruz,🙏🏻 tabii ki önce stresten kurtulmak gerekiyor , hicbir sorunumuz yok hamd olsun hamile kalabiliyorum . Size de tavsiyem bol dua ve kafa rahatlığı . 👍 Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin. Hayırlı geceler 😘🌸
Ceyfer Muwahhide bende gecen ay doktora gittigimde 2 cm kist vardi onunla hamile kaldim tekrar Rabbim buyuk ol der olur 🙏🏻 İnsallah sizde tez zamanda hamile kalirsiniz saglikli bi sekilde Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin 🙏🏻