Cressida celikbebeklerr valla hamılelık öncesi cok iyi spor yapanlardandım. Hatta baya zayıflayarak hamıle kaldıgım ıcın şanslıydım. Ama hamılelıgımden beri bısı yapmıyorum. Sadece yürüyüş. ev ıcerısınde karantinada spor yapmak ıcımden hıç gelmıyor. :)) doğum sonrasına odaklanıcam ınş bende 🤣
celikbebeklerr Cressida insalllahhhhhhhh, bebeginiz de siz de sağlıklı olun, yürüyüş yapmak zaten cok cok rahatlatiyor ama ne zaman yatarak oturarak günümü gecirsem kalçamda ağrı hissediyorum ben :)
oari85 celikbebeklerr merhaba, foruma şimdi girdim, geç yanıtlamış oldum, dediğin gibi umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı:) Bu arada umarım süreç güzel ilerliyordur:)
oari85 celikbebeklerr aaa:( Allah acil şifalar versin, gerçekten çok üzüldüm , durumun nasıl? Umarım hafif geçiyordur :(
celikbebeklerr oari85 sırtımda ağrı var oksururken de kaburgalarim aciyor onun dışında burnum tikali sesim degisti normal grip gibiyim. Kimseyle de görüşmüyorduk nasil oldu kovide yakalandim bilmiyorum. Eşimle farkli odalarda izole olduk umarim kisa zamanda atlatiriz bebegimle😔
oari85 celikbebeklerr Cook geçmiş olsun, dualarım seninle 🙏🏼 Allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun..
Thutik celikbebeklerr 14. Haftadan beri hoca eşliğinde reformer pilatese devam ediyorum. Ağrısız sızısız bir gebelik geçirmek için çok fayda sağlıyor bence. Zaten hareketler spordan ziyade rahatlatma temelli o yüzden hiç yapmamış kişiler bile rahatlıkla yapar. Fırsatınız imkanınız varsa kesinlikle öneririm 💗
celikbebeklerr Thutik tesekkur ederim Inşallah şu virüsü bi atlatayim devam edicem ben de. Şimdilik imkansiz gibi bi sey benim icin