Alps merve_ayaz9614 benim doktor da doğumda veya ağrın olduğunda çatına bakarız boşver demişti 😂 sadece açıklığa bakilmisti taa 38de 😂 nazar değdi kırk yılın başı bi heyecanlanayım dedim kursağımda kaldı gitti belirti 😂👀
merve_ayaz9614 Alps valla bende hergun büyük görümceme bu gece arayabiliriz korkma hazırlıklı ol diyoruz ama dedigimizle kalıyoruz 😃 amann geç olsun güç olmasın canım hayırlısıyla gelsinler
Alps Dryaakgn garibanın yüzü gülür mü😄 biz bu hayata başkalarının doğum hikayelerini okumaya gelmişiz 😁 hoaayyy maşallah 👀
Dryaakgn Hifaberra canım kızın normal mi oldu benmde 41+5 bugün 6 olcak hala belirtim yok açılmam da yok nasıl olcak blmiyom
Dryaakgn Alps şuan bu posttan sonra kendi kendime dedim ki bu çocuk kesin gelmick bu psikolojideym şuan ne bi agrı ne bi sızı var kafayı yedm habernz olsun 🥲🤣
Alps Dryaakgn hahaha sen hele benim profil resmime bak ben de pek normal sayılmam 😂 inşallah sen benden önce doğurursun kuzucum çünkü sana daha çok üzüldüm ben daha öndeymişsin 😂
Dryaakgn Alps evet dün benm açtıgım postta konuşmuştuk ya dedim bizim deli kız da açmış post ama gördüm ki seninkide geri almş bürün agrıları 🤣
Alps Dryaakgn kı diyom ya herkesin postuna yorum atmaktan bi hâl oldum şimdi bakınca hatırladım seni😂😂
Kubraecem merve_ayaz9614 akıntınız ne şekilde sarı sünüksü mü . Benim 37+4 aşırı akıntım oluyor oğlumu 37 de almıştım kucağıma kızım olacak daha mı geç olur acaba 😊
Ortmenanne16 Eceilkarr bebek kanala baskı yaptıkça sıvı akıntiniz daha fazla gelir bazen sıvıdan daha yoğunda olabilir dedi doktorum nişanla her türlü ayırt edilirmis ama
Tugce_24 Hifaberra benim ilk gebeliğim erkek bebek bekliyorum 41+2 nişanım ğeldi 2 gün önce ne yapmalıyım sizce sizinde benim gibi biraz geç olmuş tecrübelisiniz de
Hifaberra Tugce_24 42 ye kadar bekleyebilirsin canım Ondan sonra gönül rahatlığıyla müdahale edebilirler
Hifaberra Kızlar yürüyüşün namını çok duydum 2 saat yürüyüp doğuma gidenler oluyormuş. Bugün inşaallah onu deneyeceğim haber ederim size