Alps Birazdan 39+5 olacağım kasıklarıma inanılmaz bi ağrı girdi. Bıçak saplanmasi şeklinde. Daha önceki konu etiketlerine baktım ama tatmin edecek bi cevap bulamadım . Acaba başlangıcı felan mı, ne yapayım, tahmini ne zamana dogururum 😂😂
merve_ayaz9614 Alps amanın bir zahmet doğur artık 😂 Şaka bir yana hayırlısıyla gelsin minik kuzu bende de var alt bölgeye bir baskı ama geleceği yok hanımefendinin bizde 1 saat sonra 39+0 olacağız 🤩
Ortmenanne16 Alps bence ilk duşa gir sıcak suyu beline tut sonra geçerse yanlış alarm geçmezse dk tut 5 dk olunca hazırlanın
Alps Ortmenanne16 zaten yeni çıktım sıcak sudan, çömelme hareketleri vs yaptım biraz da turladım evin içinde. Sürekli olan bir ağrı gelip gitmiyor, kanala indi ondan mı acaba ya
Ortmenanne16 Alps kanala girse akintin gelir az az bu doğuma benziyor canım yere çömelme hareketi yap ne kadar açılman olsa o kadar iyi olur
Alps merve_ayaz9614 valla he ya 🤣🤣 daha herkese bende bekliyorum belirtim yok demekten bı hâl oldum alışkanlık oldu artık kaynana postlarına bile bende de hiç belirti yok yazarken buluyorum kendimi shdkdhkshahAga🤣 kanalda mı seninki😂
merve_ayaz9614 Alps valla daha alttan muayene olmadım ama bence kanalda çünkü karnım aşağıya düştü ve akıntım çoğaldı hafif sancılar da var ama ne gelen ne giden var 😃
Alps Hifaberra benim belirtim kayboldu kimin nazarı değdi çabukkkk söylesin 9 aydır bu anı bekliyordum ben 😂😂😂 inşallah sende doğurursun canım🤲 senin rahim rahat heralde hepsi uzun uzun bekliyor 😂 herhangi bişey yapmıyor musun ☺️
Hifaberra Herkes erkenden doğurur 37-38 de Biz kaldık böyle. Benim ilk kızımda 42 de doğmuştu. Şimdi de 41+4 😕
Dryaakgn Hifaberra canım kızın normal mi oldu benmde 41+5 bugün 6 olcak hala belirtim yok açılmam da yok nasıl olcak blmiyom
Tugce_24 Hifaberra benim ilk gebeliğim erkek bebek bekliyorum 41+2 nişanım ğeldi 2 gün önce ne yapmalıyım sizce sizinde benim gibi biraz geç olmuş tecrübelisiniz de
Hifaberra Alps Haftadan beri Yürüyüşler squatlar İçmediğim bitki çayları kalmadı. Kaç gündür pilates, merdiven inip çıkma herşeyi yapıyorum canım da bana mısın demiyor.
Alps merve_ayaz9614 benim doktor da doğumda veya ağrın olduğunda çatına bakarız boşver demişti 😂 sadece açıklığa bakilmisti taa 38de 😂 nazar değdi kırk yılın başı bi heyecanlanayım dedim kursağımda kaldı gitti belirti 😂👀
Kubraecem merve_ayaz9614 akıntınız ne şekilde sarı sünüksü mü . Benim 37+4 aşırı akıntım oluyor oğlumu 37 de almıştım kucağıma kızım olacak daha mı geç olur acaba 😊