Sezinn Ben hangi bebek arabasını alacağım ya çok kararsızım arabamız heckback olduğu için bagaja sığma sıkıntı var sağlam bir şey istiyorum ama önerileriniz nelerdir güzel anneler ilk bebeğim heves ediyorum 😢
Alyaveannesi Sezinn ben baby2 go 360 derece kullaniyorum cok memnunum ozellikle 360 derece olmasi cok kullanisli oluyor☺️
Bilgeenur Sezinn bagi xero aldm magazada denedik ford fiesta bagajina girdi puseti ayri satiliyor takiliyor istenirse
Gigy Sezinn e bebekte 1400 TL indirimden aldık graco travel ,çift yönlü ,kullanışlı,rahat ,biz çok sevdik ,evde her gün deneme yapıyoruz bile 🤪😄
Mores Sezinn bagi easyfold aldık kapanınca mağazadaki diğer ürünlere göre daha küçük ve hafif geldi. Çift yönlü kullanılabiliyor. anakucağı da var. 2 yaşındaki yegenimi bindirerek test ettik 😅sürüşü rahattı. Şu sıralar internette indirimde
Gunesvebusra Bizde bagi easyfold travel sistem aldık hem araba olarak diğer travel sistemlerden çok hafif hemde az yer kaplıyor bagajda çift yönlü kullanımı var 😊
Ozlem23 Sezinn joie Chrome a bakabilirsin hem çift yönlü hem litetraxdan daha küçük gerçi bende litetrax 4 aldım kapanınca bana o kadar büyük gelmiyo valiz gibi falan oluyo
gulbay90 Sezinn Traveller işlevsiz. Uzun araştırmalarım sonucu Pierre cardin yeehoo cabin bebek arabası aldık. Tavsiye ederim🥰
senakhrmn gulbay90 Aynen bende öyle yaptım. Tek el katlama ,açma kullanımı çok iyi. Ve bence cabin boylar içinde en güzeli 🥰
Tgcmrdg Ben kanz elephant travel modelini aldım çok hafif ve az yer kaplıyor bence güzel bir bebek arabası tercih edilebilir hep kabin boy bebek arabaları bakıyordum ama sonuçta puset de lazım olacak bu nedenle ben bu marka travel tercih ettim
Ceydalkc Ben bugaboo bee tercih ettim. Henüz bebeğim doğmadığı için kullanmadık ama benim arabamda hatchback çok rahat sığdı.
BirVeraAnnesi35 Sezinn bizdede hatchback araba var benimki çok rahat sığıyor gerçi biraz genişce bagajımız ama yinede kolaylıkla giriyor kraft fit 2 var bizde
Ebreva Sezinn ben travel aldıgıma cok pişmanım evet pusetli falan güzel ama hem agır hem sıgmıyor gercekten parça parça ayırıp tasımakda zor