Sfnur Ogretmenanne24 ama doktorlarda botumuzla falan ustumzde kalın kiyafeler bir kilo düşün ordan 😄 bende 54 cikiyorum orda dusmuyolarda hiç insan kıyafetten düşer 😄
Sfnur Peraaaa fenaa hemede aniden batıyor bazen kalıyorum öyle birde ben gebelik başından beri hapsurunca falan aniden bir batıyo🤦🏻♀️
archerwoman aslihangacal canım ben abarttım galiba 5 kilo almışım 😂bir de bu hafta cinsiyeti öğrendik oğlumuz olucakmış karnım da çıktı bu arada 😁
Tugbanida aslihangacal ben 4 kilo aldım cinsiyeti 14.haftamda öğrenmiştim büyük ihtimalle kız dedi doktorumuz sende öğrenirsin bence kapatmazsa tabi 🥰
archerwoman aslihangacal ayyy 🧿🧿🧿hayırlı olsunnn Kafamız çok karışık kız bekliyorduk hiç isim fikrimiz yok şu üç günde Can, Deniz, Kayra isimlerini düşündük 😋🙊 sizin var mı aklınızda isim?
aslihangacal archerwoman teşekkürlerrr size de inşallah ❤️vallahi bende bep kız ismi baktım öyle emindim ki, şimdi bi boşluğa düştük vallahi 😂
_Elifffffff_ aslihangacal merhablar 15+2 hamileyim 12+6da %70 Erkek dedi doktorum cinsiyetimize 💙martin 2. Haftasi kontrol var o zmana kesinleşir inşallah 🤲