aslihangacal Basak0503 ayy hadi inşallahhh değişmez dediği😍 bana hiçbir şey söylemedi çocuğum yattı kalkmadı 😂
Ogretmenanne24 Alışverişe başladınız mı şampuan deterjan vs alayım ebebek den diyorum ama daha erken mi
aslihangacal Ogretmenanne24 ben alışveriş yapmadım daha ha çünkü cinsiyette belli değil bide taşınıcam gittiğim yerden alırım diyorum
Basak0503 aslihangacal maalesef canım daha bişey yok kız gibi dedi doktor kaldı öyle. Sen naptın öğrenebildin mi
aslihangacal Basak0503 ben de bugün bulgaristanda gittim canım ilk kız dedi doktor sonra alttan muayene yapalım kesin olsun dedi erkekmiş 😊😊
Basak0503 aslihangacal yaa netleşti yani hadi gözünaydın darısı başıma, daha önce başka doktorlar tahminde bulunmus muydu?
Sfnur Ogretmenanne24 ben hala aynı duruyorum ya bazen 53.5 bazen 52.80 aç tok siskliklik değişiyor ama sanırım 4. Aydan sonra alirmisiz birde son ay çok hızlı aliniyormus sende kilo almamışsin canım benm arkadaşım 20. Haftda kusmasina rağmen 10 kilo aldi
Ogretmenanne24 Sfnur evet değişiyor ya tartıda sabah baktığımda farklı akşam baktığımda farklı çıkıyor hep az olanı baz alıyorum doktor da 55 çıktı ona da inanmıyorum yanlış tartıyor diye😂😂
Sfnur Peraaaa fenaa hemede aniden batıyor bazen kalıyorum öyle birde ben gebelik başından beri hapsurunca falan aniden bir batıyo🤦🏻♀️
Sfnur Ogretmenanne24 ama doktorlarda botumuzla falan ustumzde kalın kiyafeler bir kilo düşün ordan 😄 bende 54 cikiyorum orda dusmuyolarda hiç insan kıyafetten düşer 😄
Peraaaa Ogretmenanne24 bir sorun olmamasına sevindim, umarm banada veriri cnm Kontrolüme 1 hafta var daha :(
Ogretmenanne24 Peraaaa benim de bi hafta vardı ama korktum duramadım gittim içim rahat etsin dedim çok şükür bi sıkıntı yok dedi