aslihangacal merhabaaaa, 16 haftaya girenler kilonuzu ve cinsiyeti öğrenip öğrenmediğinizi yazar mısınııız? ☺️☺️ pztesi doktora gidicem inşallah öğrenirim bende artık 🤲🏻❤️
Ebru24 aslihangacal mrblar 16 hftlığım 7 kilo aldım toplam😀😀cinsiyeti bizde öğrenemdikarşamba günü gidicem bakalım öğreniriz kesin canım🥰🥰
dlnyny aslihangacal merhaba kilomuz 64 olmuş bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim maalesef🙈 inşallah kontrolünüzde öğrenebilirsiniz
Ozge0202 aslihangacal benim 15+5 cinsiyet 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor. 64 ile hamile kaldım şu an 71 im moralim yerlerde. Tat koku değişikliğinden dolayı sağlıklı beslenemiyorum ve kabızlık var 🤦🏻♀️ Sende durumlar nasıl canım
BegumIscanTunc aslihangacal 15+3 kilo verdim ve 68,5 düştüm kilo almadım henüz cinsiyetimiz belli değil göstermiyor inşaallah 24 Şubat’ta gösterir ve öğreniriz diye umut ediyorum hayırlısı inşallah 🤲🤲🤲
aslihangacal Ebru24 ayy inşallah biz babamızdan ayrıyız pztesinden sonra eşimin yanına gidicem inşallah artık haberini verebiliriim ☺️ şu an toplam kaç kilosunuz acaba doktor bana senin kilon var 16′dan sonra belli olabilir demişti 12. haftadayken de ondan soruyorum 😊
aslihangacal Ozge0202 ben az da yesem çok da yesem sanki öğütemiyormuşum gibi bığazımda dizili duruyo yediklerm ne yesem çıkıyor afedersin 🤭 o yüzden 2. aydan sonra kilo almadım zaten kilom vardı 86′yla hamile kalmıştım 1 aydır 90′da kaldım
remkocc aslihangacal kiloyla ne alaka kiii ben 53kiloydum cinsiyeti öğrendiğimde ama 16.haftadan önce görünmedi genel olarak en sağlıklısı 16.haftadan sonra 😁😊
Mammyy Bizde 16ya giriyoruz - 3 kiloyuz şuan hala kilo alamıyorum cinsiyeti inşAllah 16. Hafta içinde öğreniriz çok merak ediyoruz 🤭
Ikincibebekannesi Kızlar size sorum olucak 14 +2 haftalık hamileyim 2 ci gebeliğim bebegim hep toplu sol tarafımda sert oluyor 1 günde ne kadar karnımı elliyorsam hep sert sizdede öylemi peki ..
Uzumlukek Ikincibebekannesi bende aynı şekilde sağ tarafımda hissediyorum doktora söylediğimde böyle şeyler hissetmeniz imkansız dedi 14 haftalıkken 16 haftalık olduk hala aynı şekilde hissetmeye devam ediyorum
aslihangacal Ikincibebekannesi benim de nedense bugün sol tarafım sertleşti sanki gaz sıkışması gibi ama değil gibi de anlam veremedim
Sumc 11+5 te ikili taramada kıza benziyor ve 14. Haftada %90 kız dedi. Umarım değişmez 🙏🏼 1 kg civarı aldım 🤰🏻
Ebru24 aslihangacal 🤭🤭bu arada benim 2 inci gebeliğim kiloda vardı önceden 1 yaşında kızım var 1 tane canım
Bahardali aslihangacal kesin canım ben aminiyosentez oldum dün. Yüzde binbeşyüz erkek. Bir oğlum vardı 2.5 yaşında kız gönlümden geçerdi ama nasip sağlıklı olsun sonuçları temiz gelsin de