2prensesannesi1 Midem öyle kötü ki hem bulantı hem yanma Allahım içimi açayımda midemin içine buz doldurayımda rahatlayayım hep serin şeyler yemek istiyorum bunu nasıl geçirebilirim sürekli balkona çıkıp hava alıyorum ama nafile
Celibon 2prensesannesi1 rennie duo şurup canım. Bende yanmadan muzdaribim doktorum verdi. Yemeklerden sonra içiyorum rahatlatıyor gerçekten. Yediklerine dikkat et, bana hamur işi falan dokunuyor sanırım☺️
Emel38 2prensesannesi1 elma galeta soğuk süt peynir ile ben bulantimi azaltiyordum.zofer bulantı hapida bazen kullandım iyi geldi o dönem
2prensesannesi1 Emel38 bende bulantı ilacı içince daha iyi hissediyorum dün gece içmedim bugün gün boyu bulantı vardı
Celibon Bu arada soğuk süt, bal , ıhlamur ne varsa denedim iyi gelmedi bana😞rennie rahatlattı çok şükür
2prensesannesi1 Celibon renine bende içtim iyi geliyordu da sonra biri bana dedi iyi değil içmeyi bıraktım bende
Alyasibel 2prensesannesi1 10haftalık hamileyim ne bulantım geçmek biliyor nede mide yanmam geçmiyor anacım naparsam edeyim geçmiyor 🤮
Aysenur96 2prensesannesi1 süt vs bende çok şey denemedim fayda etmedi gavıscon var hamıle döneminde ve emzırme donemınde kullanabılıyorsun doktor onu yazıyor dırek azıcık ıcsen bile çok iyi geliyor
Gizem27 Bulantım yokta co şükür olmadı kusma 8 aydr şu migde ekşimesi çok kötü bisey özelliklede sevdiğim şeyleri yiyince migde suyum hep ağzım geliyor limon zeytin salçalı yemekler acı biber turşu bunları yiyince migde eskimesi yanmasi çok oluir
Celibon 2prensesannesi1 yok kuzum rahat ol. Benim tüp bebek ikinci transferim. Güvenli olmasa doktorum katiyen içirmez. Krem bile kullandırtmıyor sormadan. ☺️
Aylinsemih 2prensesannesi1 benim de öyle oluyor du su bile içince midem yanıyor du doktorum günde 2 defa soda ic dedi ben yanina badem de yedim karışık çerez gibi soda ile birlikte hemen geçirdi