oglum0603 Sule00 ikilide doktorum kiza benziyor dedi. 16. Haftamda kontrole gidicem cinsiyet ogrenmek icin 😊
Derinin-annesi Sule00 erkek olabilir demisti iki hafta sonra "amaan sen sıkıstırınca oyle dedim"demisti doktorum🙈Kızım olacak 🌸
Derinin-annesi Sule00 açık sözlü bir doktorum var😂Teşekkür ederim,seninde gönlüne göre olsun insallah🙏🏻
Kadze Sule00 bana tahminde bulundu 12+3te ama normal özele geçtim kontrollere 13.haftada doktor erken daha dedi😏ilkinde doktorumdan 11.haftada tahmin almıştım oysaki doğru da cikmisti
Sule00 Kadze bazı doktorlar net görmeden söylemiyorlar ama anneyiz işte merak ediyoruz bende ilkinde bu kadar meraklanmamıştım ya😂
Kadze Sule00 zaten merak ondan da acaba bu sefer kız mı erkek mi diye ilkinde ne olsa sevinio insan gerçi ikinci içinde öyle ama ikincide merak daha çok dediğin gibi😂😂
Sule00 Happyturuncu bu haftalarda yanılma da çok oluyor Allah gönlünüze göre versin yinede tabiki önce sağlık😊💜
ratatosk Sule00 ben öğrenmiştim pozisyon uygun olursa siz de öğrenebilirsiniz sanırım ultrason cihazı Dr tecrübesi ve bebelerin pozisyonuna bağlı biraz 🤗
yusufbebekk447 Ben de ikili test sonucunu atıp cinsiyet öğrenilir mi diye sormuştum kıyamet kopmuştu 🤣🤣🤣ne alaka diye ..bir dahaki gebelikte cinsiyete o kadar takmayacağım .önemli olan sağlıklı olması zaten 15 .haftada öğreniliyor .
Sule00 yusufbebekk447 çoğu kişi öğrenmiş insan merak ediyor net zaten 15 16 haftada kesinleşicek de merak işte😂
Asecik Sule00 bana da 12+5te ikili teste gittim kız büyük ihtimal ama sakın bisi alma dedi. Sonra bakarken hocam bi kez daha evet kız gibi dedi 16.haftada net söyleyecekler meraktayım. kız bebeklerin bazen klitorisi çıkık oluyo erkek sanıyoruz ama kız çıkıyor dedi bakalım hayırlısı olsun 🤷🏼♀️🙏🏻