Mavi_- Mom97 inşallah canım doğru zamanı bekliyorum bakalım çatlatma iğnesi vurulduğum halde tutmuyor vardır allahın bi bildiği
Oznurcakir Mavi_- tabi tüpler kapalida olabilir veya başka bişey varsa da görünür . Önce rahim fikmi çektirin ondan sonra bence diğer işlemleri yapın
Oznurcakir Bfduam genelde bastırarak yapıyorlar yani o biseyler yaparken hissediyorsun içerde bişey olduğu,çok yaptm ben
Oznurcakir Bfduam kendim yapmam imkansız yaşlı teyzeler olur bu konuda iyi olan, malesef şifa bulmadım
Bfduam Oznurcakir geçmiş olsun canım, üst üste üç gün yaptırılıyor, seninde öyle miydi? Benim rahim tersliği vardı, senin sıkıntı neydi?
Oznurcakir Bfduam evet canım adetli iken , benim hiç sıkıntım yoktu deniyeyim dedim kim yapmışsa hamile kalıyordu ama bana kısmet olmadı
Bfduam Oznurcakir benim sık sık tuvalete çıkıyordum rahmin pozisyonuyla ilgili, inş şifa olur. Benim adetimin bittiği gündü, üst üste üç gün di mi?
Oznurcakir Bfduam himm anladım canım doktor ne dedi peki sadece bunlara bağlı da kalma kuzum , evet üst üste gittim canım çok yandi valla kasiga eklerken tırnak izi de çıkıyor
Bfduam Oznurcakir gitmez olur muyum, antibiyotik veya ilaç türevi vermişlerdi. Burda özel bölümünü kapattılar, hiç iyi olmadı, mahrem sonuçta, ne kadar rahat edilebilir ki di mi.
Bfduam Oznurcakir ist canım, sen? Sorma insanın mahremi oluyor ve herkesle paylaşmak istemeyebiliyor doğal olarak, özel mesajlaşmanın hala aktif olmamasını anlayamıyorum.
Oznurcakir Bfduam olsaydı çok güzel olacaktı da işte olana kadar,Siirt’te kalıyorum ben canım 5 senelik evliyim