Doublesss Kizlar merhaba 4 subatta kan testu verdim betahcg degerim 87 cıktı cokmu dusuk sizce cok endise ediyorum 😔
Ozzzzz_ Doublesss bende 4+1 adetten 1 gün sonra verdim 130 çıktı benimde çok düşük gibi herkes 500 700 yazıyor bin yazıyor anlamıyorum . Dün yine kan verdim 4+3 de ama hafta Sonj girdi araya çıkmadı bir türlü 😔
birprensesvebirprensannesi Doublesss Ben 6.26 yla öğrendim önemli olan 2 günde 2 katı artış göstermesi değer önemli değil canım 🙏
Cigdem175 Doublesss daha cok yeniyse o yüzden değer böyle çıkmıştır, pazartesi görürsün 300 lü rakamlara çıkar😊
Purpura26 Doublesss Şuam 16 haftalığım. 17 53 185 şeklinde arttı. Sonra da 2 katı artçak şekilde hesaplayıp 2000leri geçtiği güne kadın doğuma randevu aldım. Sende içini ferah tut normal yani
Littlespy Ozzzzz_ ben de adetten 1 gün sonra vermiştim 126 çıkmıştı, o günden 4 gün sonra tekrar verdiğimde 950 oldu çok şükür beta HCG yükseldikten 5 gün sonra gün sonra da keser görünmüştü. Sakin olun inşallah sorunsuzca bebeklerimiz dünyaya gelecekler🙃
birprensesvebirprensannesi Doublesss Korkma canım gerçekten dert edilecek bir durum yok sen sağlıklı artması için dua et sadece o kadar değer önemsiz 🙏
aleyna4 aysenunur bir sey soracagim ben 27 ocakta beta 33 dü 1 subatta 299 oldu 5 subatta 507 oldu kese gozukmuyor ama 1 hafta sonra gidecegim normalmi acaba bu durumu yasayanlar varsa cevap verebilirlermi?
birprensesvebirprensannesi aysenunur Kaç günlük derken canım son adet tarihini baz alacaksın böyle düşük değer olması geç döllenme oluyor benim öyleydi
aysenunur Doublesss 25 ocak da 1.20 cıkmışdı perşembe günü 9 cumartesi 41 pazartesi 119 cıkmışdı canım adetime göre 4+2
Gamzeakd Doublesss hayır canım düşük değil yükselmesi önemli sadece bende adetimden 1 gün gecikmeyle 123 çıktı sonra doktorum beta bile baktırmadı yani 🥰
bsrdgn Doublesss canim bende ilk öğrendiğimde 34 ti iki gun sonra 163 oldu artiyor yani merak etme içini ferah tut