yelizyeliz Dyguuuuuu 34 oldum izine ayrıldım. Evde hiç vakit geçmiyor valla🤣 yıka ütüle işleri bitti. Evde dökülmedik yer bırakmadım derrin temizlikte bitti🤣 gün sayıyorum artıkkk
aleyna96 Dyguuuuuu 29.haftamdaydım. Normal zamanlarda yapmadığım işleri yapma isteği uyanıyor yerimde duramıyorum😀
Gulsurmeli Dyguuuuuu 19+4 eğlenceli geçiyor ufak kıpırtılarımız başladı her kıpırtıda 2 kat daha heycanlanıyorum🤭
ilknirvanam123 Dyguuuuuu Dyguuuuuu 28 haftaligiz ara ara başlayan bel ağrılarıyla devam ediyoruz canım 😊
Hamm 2.hamilelik olunca 32ye kadar sakindim ama 2haftadır bi heyecan sardı nasıl olcak.. vs sorular sorular 🤩🥰
aleyna96 Dyguuuuuu zor olsada vaktin bir an önce geçmesi için başka alternatif yok malesef. Annem hastanede yattığı için uzun zamandır nazımı çekecek kimse de yok. Eşimde Suriye görevinde. Bende kendime vakit geçiriyorum böyle 😓
Gulsurmeli Dyguuuuuu 18.haftamızda karnımın sağ tarafında 3 kere karnımın altınada 1 tane kıpırtı olmuştu 🤭zaten anlıyorsunuz hareketlenmeyi diğer şeylerden çok farklı 🤭🥰🥰
senemmm123 merhabalar 30. haftamdayım. 6 haftadır evdeyim benimde hazırlıklar bitti gibi. teoride herşeyi bilmeme rağmen sanki pratikte hatalar yapacakmışım gibi hep bir panik hali. ders çalışıyorum bildiğiniz 🤭