Mommm444 Kızlar ben hastane çantamı şu şekilde hazırladım 2 takım pijama 1 tane alt eşofman 1 hırka 2 tane çorap 2 yazma 2 atlet 2 3 kilot 1 paket ped Depend Yüz havlusu Havlu peçete Islak mendil göğüs ucu kremi Bebek için 3takım hastane çıkışı 1 takım zıbın 4 tane iç zıbın 4 tane çıtçıtlı atlet sıfır kol Polar Battaniye Kundak Yeni doğan bebek bezi Islak mendil Pişik kremi Ağız mendili Puset Emzik temizleme pamuğu
Oaxell Mommm444 doğumdan sonra bişeyler yiyip içiceksin kaşık çatal bardak gibi bişeyler koy canım ne olur ne olmaz lazım olur
Drnzgn Mommm444 ben mama ve biberon da koydum ilk asamada belki sütüm yeterli olmaz diye pişik kremi koydum ağız mendili omuz mendili koydum hastanede yatacağı beşiğin içi için carcaf koydum kendi yastığım için yastık yuzu koydum
Zekus7 Terlikte koy canim bide doğumun ne zaman bilmiyorum ama benimki yakın zamanda olduğu icin sıcak su torbasıda koydum
Mommm444 Burcinisp88 kesinlikle koyacağım çikolata falan da kahve de koyucam gittiğim hastanede küçük bardak kahve 13 tlymiş
Ecmelbeyza 34_21_23 ben peluşlu lohusa takımı var ya ondan aldım Sabahlıklı olanlardan . Bir takım da önü düğmeli düz renkli yumuşak alt üstlü pijama takımı
istanbul3434 Mommm444 müslin bez, agiz mendili, yedek eldiven, ince penye battaniye, anne icin alti kaydirmaz terlik, maske, kolonya veya dezenfektan, kirliler icin naylon poşet. Refakatci icin terlik, pijama, sarj aleti. Aklima gelenler bunlar canim
Ecmelbeyza Mommm444 terlik, sıcak su torbası gaz sancı olursa , kahve ,atıştırmalık hurma kuruyemiş, incir hoşafı süt gelmezse diye , makyaj çantan, kolonya , dezenfektan çöp torbası 🐣aklıma başka gelmiyor
Burcinisp88 Mommm444 aynen koyun gerek yok zaten yeterince hastaneleri zengin ediyoruz. Toka da unutmayın 😀
Eylul58 Mommm444 Alt açma örtüsü, önlük, bebeğe çorap, eldiven şapka hastane cikisinin icerisinde vardir muhtemelen Ben mama ve biberon da koydum (lazım olmaz umarım)
34_21_23 Mommm444 yani normal pijama takımı dimi. Ben lohusa takımlarını sevmiyorum normal düğmeli pijama takımı düşünüyorum pijama altı sorun olmaz dimi sezaryen olsa dikiş falan olur diye bilemedim.