Merve8494 Buistebirannelikvar içebilirsin iyi gelir kaç haftaliksin 6 7 aylık falansan doktorun ilaç verebiliyor ben ilaç kullanıyorum çok rahatladım
Momayse Buistebirannelikvar gögüs kısmınızda yanma oluyor mu..bende var ama sadece gögüs kısmi yaniyor o da direk bogazima vuruyor mide yanmasin cok hissetmiyor doktor bana reflü var dedi
Buistebirannelikvar Momayse evet boğazım da da yanma var bana da reflü dedi öncesinde reflü sıkıntım vardı zaten
Ecmelbeyza Buistebirannelikvar Ben yanmadan yerlerde yatıyordum sonra deneye deneye buldum maden suyu . Aslında mantığı içinde karbonat var ya o mide asitini nötr hale getiriyor o şiddetini kesiyor gaviscon bile o kadar rahatlatmadı
Momayse Buistebirannelikvar ilac verdi bide baharatlı salcalı yagli hic birsey yemeyeceksin dedi elma yiyorum iste aralarda
Eliy Buistebirannelikvar anladim evet uyku yapiyor 😞 gecmis olsun efendim insallah cözüm bulabilirsin🙏🏻
Bbusraaa Buistebirannelikvar en etkili çözüm gaviscon canım zaten üzerinde hamileler içebilir yazıyor.Benim mide yanmalarım öylr kötüydü ki doktorum verdi son 3 ayda 4-5 kutu bitirmiştim neredeyse
Buistebirannelikvar Bbusraaa doktor günde 3 kez içmemi önerdi ama bazen hiç yanmıyor mesela o yüzden sürekli içmek istemiyorum. Her gün devam eden Bi yanma değil gece öyle olsa ilacı aksatmadan içerim canım, saol
NilGrl Buistebirannelikvar bana da burdan bir arkadaş dedi. Biraz ellerde ayaklarda şişme yapıyor gibi geldi bana. Dikkatli tüketin yine de 😊
Mom726272 Buistebirannelikvar rica ederim benim bu 2. Hamileliğim ilkinde süt muz kraker hepsini denedim olmadı ama leblebi iyi geldi inşallah sizede iyi gelir 🍁
Eprengarenk Buistebirannelikvar prilam mı doğru şekilde kullanmak önemli eğer gece yatmadan önce içerseniz hem rahat uyur gem gün içinde uykunuz gelmez mideniz yanmaz ve bulanmaz
Ates2020 Buistebirannelikvar bende de millet son haftalarda rahat eder ilk haftalar kusar bende de son haftalar da kusma oluyor
Duruaslan Buistebirannelikvar geçen bana aynısı oldu Allahım uzanayım dedim uyumuşum bi kalktım geçmişti
[silindi] Buistebirannelikvar salatalık 3 yudum soğuk süt maden suyu bana iyi geliyordu ama gecirmedi gi için mide koruyucu içiyorum yoksa kötüyüm