zynb_ozkn Betus344 bizde 39+4 olduk bazen bir sancı giriyo hemen heyecanlanıyorum kalkıp ortalığı düzeltiyorum doğruurum belki diyorum ama yok😂
Zmra-13 Betus344 gittim 1 cm açılman var sancılarında az çıktı dediler yatış yapalım ama 2 saatte bir alttan muayene olucaksın dediler istemedim eve gelip yüryüş yapıcam 2 gün snra tekrar gdcem
Betus344 Zmra-13 allah yardımcın olsun canm tez zamanda sağlıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın 🤲
Betus344 Zmra-13 nişanım geldi benimde sabah kontrolum var bakalm o zamana kadar beklermıyız sancım felan yok
Betus344 Zmra-13 ben daha gıtmedim doktora beklıyorum bıraz sancımın gelmesini 7 dakikada 2.ciye sancım geldi
subatannesiyim 08 Şubat itibariyle 39+0 çok şükür ara ara karın toplanması duzelmesi alta baskı nadr de olsa üstme ağrısı gibi ağrilr var bakalım ne zaman gelck minicm hayırlsi ile pozitif doğum hikayesi yazmak bize de nasıp olur inslalh
Mybabyizmir Betus344 Allah sağ salim kolay bir şekilde soğutmayı nasip etsin canım. Sancıların 39.haftada mi başladı ? Daha önce de oluyor muydu ara ara ?
Betus344 Çok olmuyodu canm daha önce 39dan sonra basladı şuan hastanedeyım 7 cm acılmam var beklıyorum
Momyloading Betus344 hayirli ve kolay dogumlar insallah Allah yardimciniz olsun bebiş kavuşmak an meselesi gibi ❤❤❤39+1 de beklemedeyim
Papatya0605 Betus344 39+5im bendede düzensiz sancılar var amin inşallah canım herkese kolay doğum nasip olur inşallah🙏🏻