Busra030409 MucizeAnnesii bulantım olmadı hiç, bişeyden tiksinmedim yedim yani hep. Normal hayatımda ne yiyosam aynılarını yedim yumurta, yoğurt ve ceviz en çok tükettiklerim arasında. Abur cuburla aram yok, yediğim en zararlı şey tatlı sanırım :)
seymacambayraktar Busra030409 evet canım benimde eşim kalıplı uzun boylu ve çocuk 21. Haftaya girdiğinde 27 cm 470 g geliyordu 23+1 olduk şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️ salı günü kontrole gidecğim gene bakalım tosun oğlum napıyor 😊
Minnakkannesi Busra030409 benim bebeğim doğuma kadar iki hafta önde gitmişti iki haftaya kadar gayet normal. Bazen ultrasonların da ölçüm hataları olabiliyor
Attent BirMuallime 32+4 haftalık 1 ay sonra düzeldi kendi haftasina girdi saglam bir diyet yaptim tatlı hic ama hic yemedim
SerifeG94 Busra030409 Bende 25+6 haftalığım bugün doktor kontrolümüz vardı kilosu 1019 gramdı. 1 hafta önden gidiyor hatta başı 2 hafta önde dedi bugün şeker yüklemesi yapıldı bakalım inşallah şeker çıkmaz önde gitmesine doktor normal dedi ama aklıma takıldı
Dilarad1 Vscomedya hayır 40+2 de doğdu Sezeryanla bıraksak daha duracaktı. Önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmez ki
Vscomedya Busra030409 benim bebegimde önden gidiyor. Şeker yoksa sorun yok dedi doktor. Ben toplam 10 kilo aldım 28 . Haftayım bana da dikkat et daha fazla alma dedi
Busra030409 Vscomedya ben 26 haftada 11 kilo aldım sizi geçmişim. Ama doktorum kiloyla alakalı hiç bişey demiyo beni zayıf mı görüyo nedir anlamadım 😅
Denizzz88 Busra030409 bende dün gittim doktora 11 gün öndeymiş ama bi sorun yok gayet iyi dedi sadece doğumda etkisi oluyo o önden geriden gitmenin daha iri oluyo önden gidince
BirMuallime Attent benim de şu an hem suyum fazla hem de 2 hafta öndeyiz 10 gündür diyet yapıyorum hamur işi tatlıyı kestim meyveyi azalttım üstüne yogurt falan yiyorum yemeklerime dikkat ediyorum ama inşallah bana da faydası olur 🤲
Attent BirMuallime amin inşallah canim faydasi olur sadece dikkat et iste bebek kilo alsin diye yiyoruz bilinçsizce aslinda ne kadar yanlış yapiyoruz
Minnakkannesi Busra030409 çok etmedim açıkçası çünkü doktorum çok normal önde gitmesi demişti hatta doğuma yakın bebeğimi 4 kilonun üstünde gösteriyordu ama oğlum 3.5 doğdu
esraaa18 Busra030409 bnde ikizlere hamileyim 25. Haftada biri 900 biri 850 gr iyi bakmışsın bebeklere dedi kendimde 9 kg aldım 28. Haftda açlık kan şekerine tokluk kan şekerine ve 3 aylık ortalamaya bakılıcak bakalım inşallah bi sıkıntı yaşamam normalde şekerlerim yüksek seyretmez arada kendim ölçerm açlık tokluk şeklinde insülin direncim sınırdaydı bakalım ne çıkıcak
Busra030409 esraaa18 sizin ikizmiş ama çok değil bence aldığınız kilo. İçinizi ferah tutun hayırlı haberler alırsınız inşallah 🙏
Burcuckmk Busra030409 benimde 20 haftada 400 gramdi 22 haftalikta 574 gram doktor tatli yeme fazla.dedi bu hafta muz cok yemiştim cidden işe yarıyormuş bebegin büyümesinde