Busra030409 annepamuk iştahınız nasıl benim hiç bulantı problemim olmadı hep yedim ondan böyle ilerden gitti çocuğum galiba 😅 ceviz muz kaşar yumurta kilo aldırır sağlıklı hem de sizin için
dilaraky Busra030409 26+2de 1060 gramdık ama doktorumuz olumsuz bir şey söylemedi. Burada da çok fazla bebeğin kilosunun önde olduğunu görüyorum normal diye düşündüm
Busra030409 dilaraky beslenmenize dikkat edin flan gibi bişey demedi size de yani benim doktorum gibi
Busra030409 Attent hiçte aram yok meyveyle neden böyle oldu anlamadım gene de dikkat edeyim ben yediklerime en iyisi 🙈
dilaraky Busra030409 bende şeker çıkmadı şeker yüklemesi yapmak yerine evde şeker ölçümü yap 2 hafta demişti onları kontrol etti bir sıkıntı yok çok şükür
ebruli_ Busra030409 canım benimde bebeğimin iki hafta önden gittiğini söyledi doktor eğer şeker yüklemesi yaptırdıysan ve sorun yoksa bu kötü bişey değil çok şükür geriden gelmesinden daha iyi ve bu zaman da çoğu bebek önden gidiyor diyor doktorlar geneli annenin hareketsiz kalmasından dolayı diye ve bebek anne baba genine göre kilo alışı da oluyor
Busra030409 ebruli_ çalışıyorum bütün gün ayaktayım bir gün bile yatmadım diyebilirim çok yoğun bi hayatım var. Eşim uzun boylu kalıplı dediğiniz gibi genlerle alakalı olabilir babasına çekicek galiba 🥰
sevdegnky Busra030409 bana da doktoruö aynısını dedi. Un ve şekere dikkat et dedi. Ama ekmekte sorun yok dedi. Ben de bu mantığı anlamıyorum sonucta hamur da undan yapılıyor ekmek de😂 Ki öyle deli gibi hamur tatlı yiyen biri değilim. Severim ama hani bir miktsr dikkat ediyorum. İnsana dikkat etmesi söylendikçe daha çok yiyesi geliyor gerçekten. Daha cezbedici geliyor.🥲
Busra030409 sevdegnky bende beyaz ekmek yemiyorum bi kahvaltıda oda çavdar. Dikkat et dedikçe daha çok yiyesim geliyo hamile kalmadan önce hiç iştahım yoktu zayıftım. İçimdeki ses ye gitsin canın ne istiyosa dio 😅
seymacambayraktar Busra030409 benimde önden gidiyor Haziran ilk haftası gözüküyordu doğumum şimdi kendini öne attı Mayıs ortası ya da 3. Haftası kesin olur diyorlar benim bebeğimde önden gidiyor boy ve kilo olarak
Busra030409 MucizeAnnesii bulantım olmadı hiç, bişeyden tiksinmedim yedim yani hep. Normal hayatımda ne yiyosam aynılarını yedim yumurta, yoğurt ve ceviz en çok tükettiklerim arasında. Abur cuburla aram yok, yediğim en zararlı şey tatlı sanırım :)
seymacambayraktar Busra030409 evet canım benimde eşim kalıplı uzun boylu ve çocuk 21. Haftaya girdiğinde 27 cm 470 g geliyordu 23+1 olduk şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️ salı günü kontrole gidecğim gene bakalım tosun oğlum napıyor 😊