HakunaMatata yesilkahve bu kadar giydirirsen çocuk isilik olur diyorlar. Hava 40 derece oluyor. Bilemedim ki
baby_mama Ben de temmuz başında doğum yapacağım inşallah. Evimiz çok güneş alıyor, çok sıcak. Çevremde tecrübe edenlere danıştım, ilk 15 20 gün uzun kollu ince tulumlar giydirmeyi düşünüyorum. Daha sonrası için kısa kollu, kolsuz zıbınlar alıyorum.
vuslat90 Blteyll bende hatayda yaşıyorum benimde doğumum haziran sonuna geliyor bende ne giydirecegim diye düşünmüyor değilim ilk gebelik olunca tecrübesiz oluyor insan
Blteyll vuslat90 bebek yoğun bakım hemşiresi tanıdığım çok çabuk ısı kaybediyorlar dedi. Ellerinden anlaşılırmış üşüyüp üşümediği. Ne kadar sıcak olursa olsun ilk bir ay tek zıbınla filan duramaz dedi🤷♀️ Deneyerek görecez bence bebekte isilik olacak gibi olursa ona göre yol seçecez
Annecik_ HakunaMatata 30 haziran 2017 de doğum yaptım allahım o nasıl sıcaktı hatta bebeğimin kıyafetlerine baktım çıkardım yeni bebek için hep tulum almışım hepsi yepyeni çünkü hiç giymedik bir body gündüzleri o kadar geceleri de altına ayaklı alt çok şey giyemeden büyüdü şu bütün tulumlardan alabilirsiniz hastanede giydirmeye yenidoğunca ne de olsa üşür bir de yaz sezonunu bekleyin kışın alınan tulumlar ister istemez kalın oluyor bir de evde klima açıksa kalın giydiriyordum o kadar
Kedisever3535 peki yazın doğum yapacak anneler kendilerine nasıl pijama takimi mi gecelik mi kısa kollu sort tişört takımları mi alacak acaba yazar misiniz
aybarsdefne HakunaMatata ilk doğduğu zaman zıbın üstüne ayaklı tulum zaten uyurken vs kundak ta yaparsınız yel durumuna göre penye yelek tercih edebilirsiniz 2 aydan sonra havalar çok sıcak giderse sadece zıbın ayağına çorap yeterli olacaktır 🙏benim kızım 3 aylıkken Antalya’ya gitmiştik Konya dan çıkarken tulum vs giydirmiştim oraya gittiğimizde sadece zıbın vardı üstünde çünkü hava çok sıcaktı esintili yerlere giderken de penye tulum giydirdim ve mutlaka şapka bebeklerin kulaklarını korumak çok önemli yel gelir ise sancılanır ayağına çorap da bence mutlak gerekli