Ebru6161 Seda-34 🤣senin deprem erken baslamis yolumuz uzuun allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏
Seda-34 Ebru6161 valla hareketlerini bile net olarak yeni 1 2 haftadır hissetmeye başladım zaten böyle bir sarsıntı beklemiyordum😂amin cümlemiz inşallah🙏🏻🙏🏻
Mavimsiii Ebru6161 ayy inşallah bende yasarım o güzel gunlerı 19 haftalığım daha hıc bısey hıssetmıyorum ıyı mı degılmı anlayamıyorum 🙈 ne güzeldir öyle hissetmek
Ebru6161 Mavimsiii onun anne karnina düsmesi bile bi mucize baska bi duygu az kalmis seninde bi iki haftaya sende hissedersin hayatınin en güzel tekmelerine hazir ol 😊🥰
Btunc Mavimsiii ben de 19 haftalığım beş altı gündür acayip hareketlenme var ve ilk gebeliğim çok şaşkınım aynı zamanda mutlu 🤩 Ama normal mi bilmiyorum
Sehertamer Ebru6161 evet sağlıklı olsunlarda daha az ve kuvvetli oluyor canım kilosu ne kadar bebeğinin
Mavimsiii Ebru6161 kesınlıkle öyle mucıze Rabbım ısteyen bütün kullarına nasıp eylesın sende sağlıkla kucağına al inşallah canım🥰🤲🏻
Mavimsiii Btunc ne güzel çok şanslısın maşallah benımde ılk gebelıgım çok nadır pıt pıt bıseyler oluyor ama anlayamıyorum
Ebru6161 Sehertamer 😊herseyi normal dedi doktor gece meyve cok tuketiyorum belkide o enerji veriyodur🤣
Sehertamer Kadriye_sekerci benim erkek benimde oluyordu bence bunlar kriter değil sağlıklı olsunlarda