Ebru6161 😁 kızlar 28.haftama girdim ama bi haftadir nerdeyse bebisim karnimin icinde resmen dalgalaniyor tekme de atiyo ama bu dalgalanma olayi normal mi oldugum yeri sallıyo resmen bilgisi olan yada ayni durumu yaşayan varmı ?
Nslhnkr Ebru6161 aynı durumu yasıyorum bence normal anormal bişi oldugunu zannetmiyorum. Zaten yaptıggı her hareket yasam belirtisi bana göre . En sevdigimde dalgalanma 😝 bide bi anda tekme atınca hızlı kahkaaha atıyorum 🤪😜
Halise2121 Ebru6161 Bebeğiniz cinsiyeti kız mı acaba kız bebekler genelde çok dalga yapar 2 kızım var ikiside oyleydide 🤭
Ebru6161 Nslhnkr ama çok degisik ya o anda sanki hem sagimda hem solumda karnimda meksika dalgasi var resmen aynen hareket iyidr ama bu normalmidir bilmiyorum@🤣🤣
Nslhnkr Ebru6161 içerisi onun istedigi gibi hareket etme hakkına sahip 😂 seni anlıyorum dalga yaparken tuhaf oluyo 😂
Kadriye_sekerci Hemde öyle bir dalgalanıyorki ilk yaptığında deprem oldu sandım annemi çağırdım odaya sonradan alıştım. Oturuken resmen kalçamı oynatacak kadar dalgalanıyor
Ebru6161 Kadriye_sekerci kesinlikle suan bunlari yazarken bile karnim sekilden sekile giriyr allahim ne güzel duygular bunlar isteyen herkes tatsin insallah 🙏🥰
Ebru6161 senaack ben bazen farketmeden karnimin ustunde tlfnla oynuyorum bi tekmeliyor elindekini usulca yere birak dermiscesine😂😂😂
Ebru6161 Sehertamer valla bu dalgalanma isi bi haftadir çıktı doktor da oyle soyledi yeri genis ondan en hareketli zamanı demisti evet😊
Halise2121 Ebru6161 Sağlıkla al kucağına canım 🌸iki kızımda öyleydi doktora sordum bn d kız bebekler genelde çok dönerler ve yer değiştirir demişti o zaman d karnın dalga dalga olur 🥰
Sehertamer Ebru6161 29 30dan sonra azalıyor yerini daha güçlü tekmeler alıyor😀 37+4 olduk bizde oğluşumla
Ebru6161 Sehertamer maşallah allah bagislasin 🤣valla bundan daha güclusu ne olur bilemicem herhalde cikar yerinden yasayip görcez saglikli olsunda 🙏
Sehertamer Ebru6161 evet sağlıklı olsunlarda daha az ve kuvvetli oluyor canım kilosu ne kadar bebeğinin
Seda-34 Ebru6161 ben 22 haftalık hamileyim bu hafta yaşadım onu hatta ne olduğunu anlayamadım başım döndü gibi oldu ufak bi deprem oldu sandım eşime söyledim o da yoo deprem olmadı dedi o ednada bebiş bi tekme vurdu ben yaptım dercesine😂😂
Ebru6161 Seda-34 🤣senin deprem erken baslamis yolumuz uzuun allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏