ipekkkkkkk7 Aysen3434 Canım hurma açılma olsun diye yeniliyor kasılma yapıyor rahim daha kolay açılıyor o yüzden sen daha yeme bence 37 den sonra felan ye
heyymomm Aysen3434 hurma bi ilk zamanlarda bir de son zamanlarda yeniyor. ilk zamanlarda bebeğe aşırı faydalı araştırabilirsiniz son zamanlarda da doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor ama tabii ki tıbben kesin kanıtlanmış bir şey değil. ama faydasını gören çokmuş
Nurov Boncukbeyinannesi bana doktorum öyle bişeyin olmadığını dediğiniz gibi doğumda belli olan bişeyin olduğunu söyleyip yapmadı bile
Sevgiinur Aysen3434 çokda yeme kuzum şeker oranı yüksek olduğu için şekerini çıkartır . Günde 3-4 tane yemeye çalış ve bol bol su yürüyüş
3851 Mybabyizmir kacinci haftada basliyorsunuz hurma yemeye ben 26 haftaligim yuruyus falan yapiyorum ama platese falan en uygun ne zaman basliyosunjz
ipekkkkkkk7 3851 Benim doktorum platese son bir ay kala demişti ben o şekilde ilerlemiştim doktorun a bir danış canım başlayayım mi diye
Goncaaaa bircivcivannesi tabi bebegin kilosu buyuklugude onemli bazen cati uygun oluo ama bebek buyuk oldugu icin normali uygun bulmuyorlar. Ama benim o kisimlara gelemeden normal olmaz dedi zaten baya bi darmis cati kemigim ve asla esneme payi yok bebek cikamaz dedi doktorum
Goncaaaa Hilal0555 valla benim bildigim 37. Hafta da yapilio erken doguma sebebiyey verme ihtimalime karsi. Benimde 37. Haftamda yapildi. Nasil yapildigini youtubedan izlesen daha iyi bence ☺️
Burcum17 Goncaaaa benim de perşembe günü çatı muayenemi yapacak doktor, ona göre doğum şeklini belirleriz dedi. Bu çatının dar olup olmadığını muayene harici anlamak mümkün değil heralde dimi 😊 ben de çok merak ediyorum uygun mu dar mı acaba ☺️
Goncaaaa Burcum17 ben doktoruma muayene sonrasi sordum bu sadece elle muayane edilerekmi anlasilio ultrasondan falan belli olmuo mu dedim hayir belli olmaz baska yolu yok dedi
Goncaaaa Aydabdullah yani pelvis kemigim cocuk geldiginde acilabilecek esneklikte degilmis cok sertmis
Goncaaaa Hayal_Anne yok aslinda sezeryan deyince once bi sasirdim cok odaklanmistim normal doguma cunku ben cani tatli birisiyim biraz o yonumu de torpulemekti hayalim ama olmadi nasip. Sezeryan fikri bi sure snra rahatlatti beni. Hic onemli degil sag salim dogsun yeter