Mom107 Ebrudas25 arkadaşımın kızı 40+2 ve hala bekliyoo😊 doktor 40 dan sonra 1 hafta daha bekleyip alıcaz demiş doğuma
EdaY34 Ebrudas25 39+6 oldum sabah yatışım var suni ile başlatılacak 🥺 Duaya ihtiyacım var 🤲🏼 Korkuyorum 😞
esrao Ebrudas25 birebir ayni durumdayiz 39+5 kiz bebek ve hic belirti yok. Ne acilma, ne agri sizi. Zaman zaman kasik agrim oluyor ama dinlenince geciyor. 12 subatta baslatmayi dusunuyor doktorum dogumu
Nsnrsrny Ebrudas25 bende 40+2 oldum bende de yok belirti salı yada Çarşamba yatışım verilecek sunci sancıyla normal doğum deneyeceğiz 🥴 Şubat bebeleri gelmek istemiyo herhalde 😂😂
Papatya0605 Mom107 bende 40+2 oluyorum yarın yatış dedi sezeryan yapmazlar demi acaba suni mi vercekler de yatış verdi seni doğurtmak istiyorum dedi çünkü 2 cm olmuş açıklığım
Ebrudas25 EdaY34 Hayırlısıyla doğsun inşallah ben en son kontrolümü 38 haftamda yaptırdımda daha gitmedim gitmem gerekir mi sizce tekrar kontrole kararsızm ya da sancıyı mı beklesem bebeğime birşey olmaz dimi
Mom107 Ebrudas25 eğer kendi sancısıyla gelmezse bu 1 hafta içinde evet sunni sancıyla başlatıcak doğumu
EdaY34 Ebrudas25 ben bu haftalarda hep her hafta gittim doktorum çağırdı suyunu kilosunu takip etti en önemli haftalar bence gidin
Mom_teacher Ebrudas25 doktorunuz yönlendirmiyormu kontrol zamnı konusunda,benimki 35den snra her hafta çsğırdı, suyuna ve gelişimine bakıyor her gittiğimde, 38.haftadayz, bence sıksık gitmelisin, son zamanlar önemli
threestar Ebrudas25 36′dan sonra her gram takipte olmak gerek diye biliyorum benim doktorum da çağırıyor 37′yim
Zeyypkr Nsnrsrny bende aynıyım 40+1 im bu sabah nişanım geldi gün içinde akıntım oldu ama sancı falan hiç yok suyum gelir belki diye bekleyip duruyorum 🙈2 gün de gelmeZse p.tesi kontrolüm var. Sanırım suni sancıyla olacak benimde kendisinin gelmeye niyeti yok keyfi yerinde
Papatya0605 Zeyypkr bende 40+2 oluyorum yarın sancı vs yok ama yatış verdi normalmdoğuma yatış verilirmi ki suni zamanı mı yatış verirler seni doğurtmak istiyorum dedi çünkü aezeryandan çok korkuyorum :(
Hifaberra Bende 41+4 oldum kız bebeğim. İlk kızımda 42 de doğdu. Lütfen duaya ihtiyacım var pazartesi son gün hâlâ sancı yok. 😔
Papatya0605 Ebrudas25 benimde kız 39+3 belirti falan yok hareketleride azaldı minik kramp sızı karın sertleşmesi bu kadar
Ebrudas25 Mom_teacher Mom_teacher devlete gittiğim için haftada bir çağırmıştı ama eşimin işleriyle ilgili bi sorun çıktı gidemedim geçen hafta şimdi randevu da bulamıyorum pazartesi özele gidicem galiba da özellerin çoğu normal doğumu riske almıyor