Hayırlı akşamlar
Yıkana bilir bebek bezi kulanan var mı kullanımı nasıl ve nereden temin ediyorsunuz? Ben kullanmak istiyorum ama ilk ne alacağım nasıl yapacağım hangileri daha iyi hiç bilmediğim için cesaret edemiyorum ama bebegimin sağlığı için kullanmak istiyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler 😊

Mekselinda bebek bezlerinin ve bizim kullandığımız pedlerin içinde çok fazla kimyasal madde var bundan dolayı kullanmak istemiyorum buna alıştıktan sonra diğer bezler de döneceğimi sanmıyorum çünkü bu normal bezlerin ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum araştırıyorum ve bunu bile bile tekrardan kullanmam diye düşünüyorum

• [silindi]

beyzafatih komşum yurt dısından getirtmiş biraz bahsetti ama cok saçma geldi bana ya yok önce klozette kaba pisliğini alıyormuş sonra eliyle sabunluyomuş aman ne gerek var ıslak mendille zor temizliyoruz valla bana cok gereksiz geldi her zaman bez yıkamaya halin vaktin bile olmaz taze bebekle yemek yiyemediğin zaman olacak onları da düşün bence

beyzafatih canım istaqramda @mühendisinoglu die Bi sayfa var onu takip etadam bezleri mamaları herşeyi inceliyor ben sleepy kullanıyorum gönlüm rahat

[silindi] Evet önce lavobaya temizleniyor daha sonra bir sudan geçiriliyor ve diğer bezlerin pislenmesi bekleniyor ve toplu olarak makinada yıkanıyor yani haftada 3 defa falan malina çalıştırılıyormuş

beyzafatih hem hijyen açısından hem kullanış açısından asla👎🏻 Bezlerde sağlıklı olmayabilir ama kısa vadede bi etkisi olmaz uzun vadede düşündüğünüzde de dünyaya gelende bi insan büyüdükçe zaten sağlıksız şeylere meyledecek tabii ki anne olarak her zaman sağlıklısından yanayım ama bu bezi için geçerli değil bu kadar kasamam ben 😅

Jdjvj evet o sayfayı takip ediyorum hatta bebeğimin şampuanı kremlerini oraya bakarak aldım bebekle ilgili her sağlıklı sağlıksız şeyleri güzelce açıklıyor

• [silindi]

beyzafatih öyle toplu paketli mi almış bilmiyorum ben hiç görmedim yurt dısından arkadaşı göndermiş 2tane mi artık neyse bilmiyorum bana zor geldi ama öyle birikecek kadar coksa belki olabilir

beyzafatih bende çok düşündüm denemeyi ama sonradan sırf bana çok iş olur diye vazgeçtim. Evim büyük kedim var şimdi bile işlerime yetişemiyorum 😔 yurtdışında yaşıyorum marka önerim yok malesef ama aklınızda kalacağına deneyin hiç bir şey kaybetmezsiniz. Annelik böyle bir şey sanırım herşeyin en iyisini istiyor bebeği için 😊 hazır bezler kısırlık yapıyor ve bir çok kötü etkisi var diye istemiyordum bende ama doğal hazır bezlerden buldum daha pahalı ama alamayacağım bir şey değil diye ben vazgeçtim ama bulamasydım bende mutlaka denicektim

Herkesin cesaret edeceği şey değil, hele ki susuzlukta sınandığımız şu zamanda. Hakkınızda hayırlı olan karar olsun diyelim :) bebek olmadan önce ve sonra hayatlar hayaller diye birşey var. Herkesin vaktinin olması olmaması gibi. Kolik bir bebeği olan anne anlar zamansızlığı uykusuzluğu bir çorbaya muhtaç oluşu
                yani toz pembe olmuyor ama benim destekçim olacak şu var yanımda falan diyorsanız tabi ki karar sizin

ben de merak ediyorum kullanip fikir verenler olur umarim ilk zamanlar icin degil ama az buyuynce istiyorm hem cok fazla atık oluyor bnce ne kdr azaltilsa kar yani batti balik yan gider mantgi bana dogru gelmiyor elden ne kdr geliyorsa cabalamak kardir. Tuvalet alışkanlığınin da daha kolay edinilmesini sagliyormus ıslaklığı hissettirdigi icin.

2021 yılına gelmişiz 🤔 eski usulce elde yıkamamı yapacaksınız inşallah gözünüz alır ben geceleri uyusada uyusam diyorum bazen ağlıyorum yeter diye yorulmam ben yaparım derseniz helal ama sleppy cok güzel Bi bez simdi bio cıkardı isterseniz onu Bi deneyin çünkü cok yorulcaksınız yanlış anlamayın ama yemek yeyip banyo yapmaya hasret kalıyor insan hele tek bakacaksınız benim cocugu ma birde uysal diyorlar düşünün artık

beyzafatih alistirma kulotlari seklinde olanlarini duymustum bende yuzde yuz saglikli mi cok emin degilim ama emici ozelligi daha az bebek icin bu yuzden cok saglikli gelmedi bana sonucta her cisten sonra altini degistirmiyoruz hele bi kac ay sonra gece bezi belki bir belki hic almiyoruz mesela o islaklikla durmasida saglikli olmayacaktir, valla ben pedte kullaniyorum bezde kullandim okdr cok sagliksiz sey varki hangi birine yetiseyim:)

Gizem_lina05 yılla alakalı değil eskiden annelerimiz naylona sarardı içinde sadece bez olur du ben o günleri hatırlıyorum evet tek bakacağım şuana kadar hep çalıştım bundan sonra çalışmıycam evde durmak beni doğuyor çalışma isteğim var çalışırsam yapmam ama çalışmazsam mutlaka kullanacağım evdeyim evde bir insanın işi ne kadar olabilir ki diye düşünüyorum çünkü çalışmama rağmen haftanın 1 günü temzilik yetiyor e çoçuk oluncada evde olucam bol vakit olacak o yüzden zamanım da olur bol bol bebekle de ilgilenirim bunlarlada ilgilenirim inşallah