Mayisbali iyi akşamlar, sezgin beyde detaylı ücreti ne kadar acaba. Ben de mecbur ona gideceğim.
@Eminerahman bu arada benim kanamalarım falan var o nedenle çok fazla doktora gittim. Seyithan Beyle başladım. Buradaki yorumlar gibi davranmadı bana, açıkçası hem uzun inceliyor hem de beni bilgilendiriyor. Sezgin bey, ultrasonu iyi ama ben de onun ağzından lafı cımbızla aldım. Devlette, Sami beye gittim, ben kendisinden memnun kaldım. Güleryüzlüydü, açıkladı, tüm ölçümlere baktı. Devlette böyle çok detaylı bakmıyorlar zaten ama ona rağmen doktor iyiydi. Ozan beye gittim, bilgisini bilmiyorum ama çok konuşmadı, ben sormadıkça bişey açıklamadı. Sorun görmediği için de çok detaylı konuşmadı sanırım. Bir de Feyza hanıma tahlil göstermek zorunda kaldım, sağolsun benim için çıkmadı beni bekledi, tatlı dilli bir kadındı. Bazen doktorların bu tavrı da çok büyük etken olabiliyor. Kendisinde ultrasona girmedim ama genel durumumla ilgili sözlü olarak görüştüm, beni rahatlattı, kullandığım ilaçlarla vs ilgilendi. Seyithan beyle ilgili çok olumsuz yorum dinlediğim için arada devlete de gidip farklı doktora muayene olmak rahatlatıyor beni. Siz doğum için sormuşsunuz, sezeryan olmadıkça doğumu devlette ebeler yönetiyor. Çok doktorluk durum olmadıkça da doktor gelmiyor zaten bu tüm devlet hastanelerinde bu şekilde. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin