badeilemerve Merve21- canım sen onlara bebegin cinsiyetini oğlun belirledi çünkü cinsiyet belirleyen hücre erkekten gelir ben belirlemiyorum de. Ne alaka tövbe yarabbim hadi onu geçtim bebeği veren Allah ne demek erkek torun veremedin üzme tatlı canını evladın kızı erkeği mi olur
Merve21- badeilemerve vallah herşeyi söyledim ama anlamıyor yok diyor keşke olseydim bilmem ne . Herzaman diyorum sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez nediyim Allah’a bırakıyorum valla canim
crescent_ Filizaybars 🙈 minel arapça’da -den, -dan eki veren bağlaçtır. böyle bir anlamı yok malesef..
badeilemerve Hellobaby2 aklımızda 4 isim var Doğa Melis Işıl Toprak Bunlardan birini seçemedik bizde :)
2baby1mom Merve21- ah kaynana terörü 😂 biri şu kaynanalara cinsiyeti kadının belirlemediğine inandırabilse 😂
minikkusum-2021 Asel ismini beğeniyorum. Asel bal demekmiş. Kuranı Kerim de Muhammed Suresinde cennetteki bal ırmağından bahsederken geçmektedir. Düşünülebilir 🌸
minikkusum-2021 Deletedmom15262 bu sene sanırım Ayliz ismi patlayacak gibi geliyor. Seni Çok Bekledim de duydum internetteki anlamı doğruysa güzel bir anlamı var. ☺️
Deletedmom15262 minikkusum-2021 evet anlamı çok güzel gerçekten anlamı oysa tabi 🥰 her dönemin pöpüler isimleri oluyor dediğiniz gibi 💓🥰🥰 dizilerde çok değişik isimlerde oluyor bazen💞
sahsenemkurum Ben de 28 haftalık hamileyim. İnşallah Azra Ahsen koyucaz, tabi fikirler değişmezse :))