tonbikinannesi pptya01 tabi çok bilmiş hanım tahlillerimi falan da burda yaptırıyorum o yüzden buraya sordum.sen yazmasan yani ben doktoru bilmiyorum direkt buraya soruyorum saçma sapan konuşmayın herkesin cevabına da atlamayın çekemem sizin gibi tipleri
Eda115354 Ebruyulalii27 hamilelikte soğan kürü zararlı diye biliyorum eğer hamileyseniz. Kaşıntı kötü kokulu akıntı ve idrar yaparken yanma varsa doktora gidip tahlil vermelisiniz enfeksiyon olabilir 🤔
MervErdo Bende hamileliğimin başlarında çok oluyodu kesildi şimdi 32 hagtalığım yine çoktu bildiğin baya baya sulu geliyodu enfeksiyonum var zaten ilaç kullandım sirkeli suyla tahretleniyorum baya azaldı enfeksiyonun yoksa bi dene derim ben
tonbikinannesi Bebegim0101 tahlil vermeniz gerekiyor bi de kaşıntı kötü koku falan varsa enfeksiyon demişti bana doktorum
Gulcan06 Umudumbitmedi canım bir sürü ilaç kullanmama rağmen geçmedi kullanılacak ilaç kalmadı hamilede kalamadim malesef
Hanife61 Busbus58 yorumları okuyordum açılalı baya olmuş bit post. Ve altında küstahça verilmiş bir cevap. Yazık gerçekten sizin adınıza istemsizce üzüldüm bir annesiniz ve hamile bi anneye (istediği soru sorabilir !) yaptığınız cevaba bak
Edali87 Ebruyulalii27 idrar yolu enfeksiyonudur büyük ihtimal ama kur mur oyle şeyler kendi kendinize denemeyin cok yanlış.