Efile edakyconal07 🙏hamile yastığı aldım bacak arasına koyuyorum ama bana mısın demiyor :( acaba pozisyonu mu yanlış tutuyorum diye düşündüm ama denemediğim kalmadı 😂🤦🏻♀️
edakyconal07 Efile internet ten bir bakın yatış pozisyonlarina,belki uygun bir pozisyon bulursunuz insallah
Nisanannesiii Efile ne zamandır açıklığınız var ? Bende 3 cm açıklıkla bekliyorum rahim ağzı kısalığı var
Efile Nisanannesiii ben de rahim ağzı kısalığı var 22.haftadan beri :( bu haftaya kadar sürekli yatış ve ilaç tedavisi alıyorum.Bu hafta kontrolde rahim ağzı uzunluğu 14 e düşmüş🤦🏻♀️1 cme yakında açıklık var dedi yani tetikte ol diyor ama bekleyedebilir artık duayla sabırla bekliyorum.Sen ne durumdasın canım ikimizde aynı yollardan geçiyoruz galiba
Nisanannesiii Efile ben 27+4 de rahim ağzı kısalığı 2.5 mm çıktı haftaya bidaha gel dedi ama iki gün sonra karnım aşağıya düşünce ben 4 gün sonra gittim ki iyice kısalmış 2 mm olmuş. Direk devlete gittim orda 1.4 ölçtüler yatışım yapıldı açıklık yoktu ertesi gün akşam nişanım gelmişti 3 cm açıklık vardı 11 gün yattım hastanede sancı çıktı biraz durdurdular ciğer geliştirici oldum şimdi çıktım evde yatıyorum açıklık ilerlemedi diye 30 haftalığım inşallah 37 38 leri görürüz 🤲🏻
Efile Nisanannesiii çok geçmiş olsun canım benim.çok iyi anlıyorum seni valla.buralara kadar geldik hayırlısıyla görücez inşallah.🙏Zorunda kalmadıkça kalkma sende bir süre böyle devam edicez mecbur.
Ogretmenanneeee Gulsum1205 ben de geçen sene aynı haftada aynı şeyi yaşamıştım, 2 gün yatış vermişti, sonra doğuma kadar evde istirahat ettim, çok stresli bir süreçti ama sonu güzeldi, 39. Haftada doğdu, istirahat ederseniz inşallah sorun olmayacaktır
Gulsum1205 Ogretmenanneeee malesef yatamıyorum ki 2 buçuk yaşında kızım var daha yeni hazırlıklara başlamıştım onları halletmeye çalışıyorum ne olur olmaz dye
Ogretmenanneeee Gulsum1205 benim de 4 yaşında çocuğum vardı,40 gün annemde kaldım mecburen, yardımcınız var mı
Erimannesi Ozlemust 32 den itibaren nst ya bağlamaya başladı doktorum iki haftada bir gidiyorum 37 den sonrada her hafta gidicem.. Şu an 35 haftalığım her gittiğimde nst ye giriyorum.. Bence nst isteyin