aymira_27 Gulsum1205 Bende 33 haftalıgım inşlh tam zamanında alırız kucağımıza. Ntsdemi cıktı sancınz
Eylul58 Gulsum1205 Canım 32 de 2 kiloydu, canını sıkma olurmu bebeklerimiz hissediyor sonuçta, dua edeceğim senin için az daha durur inşaALLAH bebeğin 🤲🏻
Karbeyaz12 Gulsum1205 34te nstde sancım cıktı 2200 dü kilosu bebeğin, ciğer geliştirici yapıldı ve kasılmaları önlemek için ilaç tedavisine başladık şimdi 35+2 oldum evde uzanıyorum kalkmadan ve ilaçlarımı içiyorum
Efile Arass__ ahh bel ağrısı uykudan uyandırıyor doktor normal dedi ona artık ağırlaştığı için olurmuş
Efile Ben de 33 aynen riskim var 1 cm e yakında açıklık var ciğer geliştirici iğne oldum bugün 🤦🏻♀️ artık 36 yı görsek inşallah rahatlarız biraz.G0zel düşünelim güzel olsun 🙏yorma kendini
Gulsum1205 Efile bnm açıklığa bakmadı nts baklm dedi evt kasılma var dedi bnm akntm da var yeşil gibi sarı gibi onun için de antibiyotik krm yazdı prosgestan yazdi
edakyconal07 Efile yatarken ayağınızın arasına yastık koyun gercrkten rahat edersiniz uzanırken bile kullanıyorum dizlerimin arasına koyuyorum bende
Gulsum1205 Eylul58 insallh en azından 36 37 olsak dyrom Dha erken bnmde kilosu 2153 dedi iyimi bilmyn
Eylul58 Gulsum1205 Kilosu haftasıyla uyumlu tabiki o yönden korkma haftada 250 gr aliyorlar zaten son haftalarda
Ozlemust Bebek kasası dediğiniz nasıl kızlar seemsert oluyor öle mi öyleyse benim bebek de öyle nstye falan da girmedim umarım erken bişeler yoktur bende 36 da gidecem inşllah birdaha kontrole
Erimannesi Ozlemust 32 den itibaren nst ya bağlamaya başladı doktorum iki haftada bir gidiyorum 37 den sonrada her hafta gidicem.. Şu an 35 haftalığım her gittiğimde nst ye giriyorum.. Bence nst isteyin
Efile edakyconal07 🙏hamile yastığı aldım bacak arasına koyuyorum ama bana mısın demiyor :( acaba pozisyonu mu yanlış tutuyorum diye düşündüm ama denemediğim kalmadı 😂🤦🏻♀️