Kdk Kahramankentli ay bi post kokar mı resmen okurken hamamotunun kokusu burnuma geldi😂 hamamlarda kadınlar çok kullanıyo buram buram her yeri sarıyo bu koku😅 kullanılıp kullanılmayacağına dair fikrim yok ama bu konuda uyarmış olayım😂
Msydn6 Mom8 diğer jiletlerden farkı ne acaba onun reklamlarda çok görüyorum bende merak ettim güzel alıyormu birde bir tanesiyle en fazla kaç kere alıyorsunuz tek seferlik mi acaba
Mom8 Msydn6 yok canım tek seferlik değil bir başlığı defalarca kullanıyorsun sonrasında sadece başlık alırsın zaten jeli olduğu için ve çok iyi kestiği için hem yanlışlıkla bir yerini kesme ihtimali yok hem canını yakmıyor alırken hemde diğer jiletler gibi defalarca üzerinden geçmeye gerek kalmıyor pürüzsüzde yapıyor
mucizemi_beklyrm Msydn6 bende öyle 🤭😁😁 ama üst kısımları öyle topluyorum hassas noktaları da eldivenle alıyorum daha çabuk oluyo
Mom6 Kahramankentli Jilette Venüs alın kadınlara özel olduğu için kesme durumunuz olmaz görmeden temizleyebilirsiniz
Msydn6 Mom8 ay iyiymiş ya valla peki renklernin anlamı ne mesela mavisi pembesi moru falan vamrış hangisi daha iyi canım
Burcuckmk Kahramankentli bu tarz seyler sakıncalı deriyide tahris edebiliyor jilette cok erken çıkıyor tüyler surekli uğraşman gerekir ve göbeğin çıktıkça bu cok zahmetli olur temiz ve güvenilir bir ağdacı bul canim kendine en kolayi ve temizi ben 1 1bucuk ay gitmiyorum agda yaptırınca
Mom8 Msydn6 galiba bıçak sayısı devam değişiyor canım turuncu olan az bıçaklı fiyatı daha düşük mavi olan bendeki biraz daha pahalı ama daha kullanışlı
Eylul58 Msydn6 Evet bunu kullanıyorum, icinde 2 başlık vardı 60/70 tl arasıydı fiyatı 😊 4 kere kullandım ilk başlığı sabunu henüz bitmedi
Arasmom2021 Kızlar en iyisi mor olan mavi olan daha düşük kaliteli o jeller biyeriniz kesilmesine engel oluyor ben hep moru kullandım
Baby-yase Gillette venus 3 bıçak mor kullanıyorum, cok cok memnunum.Yanlardaki bantlar kanamayı vs önlüyor. Hamilelikte vücut 2 kat hassas oluyor ağda cok zor oluyor. Kolay gelsin
Msydn6 Eylul58 iyiymiş o zaman ya 🤗 ben normal jiletle alıyordum ve gergilemekten illaki bi yerlerim kesiliyodu felan tahriş ediyodu bide 🙄 bir başlık en fazla kaç kez kullanılıyor birde renkleri ne anlama geliyo canım mavisi moru pembesi varmış hangidi daha iyi bu mu ?