Kahramankentli Kızlar 33 haftamdayım göbekten alt tarafımı göremiyorum artık hamamotu kullanan var mı bi zararı olur mu kullananlar nasıl kullanıyor yazarsa sevinirim
mucizemi_beklyrm Kahramankentli hamam otu ve tüy dökücü kremler hamilelikte tavsiye edilmiyor diye biliyorum bence yine de doktoruna danış cnm
Pemberuyam_ Kahramankentli Ayy sakın kullanmayın çok önceden bekarken duyup denemiştim. O zaman bile dayanamadım feci yakıyor. Asla bir daha kullanmadim, hele hamileyken asla kullanmayın kimyasal birşey
25moonlight-2021 Kahramankentli ay bende artık çok zorlanıyorum hamamotu ne bekleyeyim burda nasıl yapıyorlar fikir olsun 🤭
Mom6 Kahramankentli Jilette Venüs alın kadınlara özel olduğu için kesme durumunuz olmaz görmeden temizleyebilirsiniz
Elif5361 Kahramankentli ilk başından beri ağdayla alıyorum yıllardır 14. Haftalık hamileyim ben bile zorlanıyorum bakalım son aylarda ne olcak
Sumisalii Kizlar ciletle yapanlar nasil bi jilet kullaniyor biraz sacma oldu ama bildigimiz permatikmi erkeklerin kullandigi 😂🤦♀️
Pemberuyam_ Sumisalii Valla canım 3 bıçaklı ya da çift bıçaklı iyi oluyo, düz permatik kesebilir. Ben üç bıçaklı kullanıyorum memnunum.😅🤭
justwaiting Kahramankentli agdaya gidebilirsiniz en temizi, ya da jillet Venüs alın temiz alıyor ayna yardımıyla yapabilirsiniz
Mom8 Kahramankentli zararını bilmiyorum canım ama tam almıyor jiletten daha kötü sadece boyunu kısaltıyor gibi ayna karşısına oturup jiletle almayı dene
Msydn6 Mom8 diğer jiletlerden farkı ne acaba onun reklamlarda çok görüyorum bende merak ettim güzel alıyormu birde bir tanesiyle en fazla kaç kere alıyorsunuz tek seferlik mi acaba