Almilaaa Ben almadım ya normal yatağının altına baş kısmına birşeyler eklerim biraz yüksek olur aynı mantık🤷♀️😅
Oaxell Almilaaa hiç birşey olmaz ben daha önce oğlumu yan yatırdığımda arkasına rulo kağıt havluyla destek yaptım kusarsa diye şimdi herşey para tuzağı ve en fazla 6 ay kullan sonra kenara koy
Yunusemreninannesi Bence gerekli abimin cocugu ilk zaman hep onda yatti 6 aylik oldu hala kullaniyo hic kusmasi falan olmadi kucaginda sallarken hep onunla salliyolar bebgin vucududa acimiuo
Yunusemreninannesi Ilk zaman besikgin icinde sonradanda ayaginda sallarken 1 yasa kadar falan kullanilir bence
Yunusemreninannesi Zehra_001 valla zaman zaman degisiyo bazi bebeklerde sallamadan uyumaz besigindede olsa reflu yatagi illaki lazim olur yani
Meleknur0721 bltern1 1 haftalık anneyim ve kesinlikle reflü yatağı anne yanı yatağından çok daha kullanışlı..
kuzeylianne Basakgul yataktan yataga farkbar bazıları alttan cıt cıtlı bebeği alttan bağlayan cıtcıtıt var bazıları yandan sıkıstırmalı destekli. Bu tarz bakabilirsiniz.☺️
Oaxell Basakgul bende düşünmüyorum ilk çocuğumda yoktu böyle şeyler yada vardı bilmiyorduk ama bi iki kişide gördüm çocuk hareket ettikçe aşağıya kayıyor.
Huri54 Reflü yatağı olarak link atar mısınız aldığınız sevi bebe de olan için koku sorunu yazmış herkes yoruma ben ondan vazgeçmiştim 😱
paradiseeeeee Huri54 olur mu sevi bebe eniyisi hava aldıran yastıgı var en güzeli o mutlaka tavsiye ederim
Boncukbeyinannesi bltern1 oğlumda kullanmıştım iyiki de almışım dedigim ürünlerden biri. Şimdi kızımda da kullanacağım nasipse
Minnakkkk bltern1 ikinciye hamileyim ilk çocuğumda iyi ki almışım dediğim en büyük nimet 🥰 çok kullanışlı reflüsü olmayan cocuk bile kullanmalı güvenlik açısından