Elifersayityildiz Merhaba kızlar aranız da isteğe bağlı sezeryan olanlardan cevap bekliyorum 35+3 günlük hamileyim doktorum henüz gün vermek gibi bi konu açmadı... sizler kaçıncı haftada sezeryan oldunuz?? Doktorunuz kaçıncı haftada aldı bebişinizi teşekkürler :)
ElifTekeliKarpuz Elifersayityildiz 19 Haziran da sipinal sezeryan olacağım 38+5 olmuş olacağız 36 haftalıkken gün verdi doktorum
Hande2017 Bende 35+2 haftalığım.İsteğe bağlı sezeryan istiyorum henüz nstlerimde sorun yok sancı vs gibi...28Haziran gün verdi iki tane giriceğim nst daha var ona göre tarihi netleştrrz birkaç gün önce olabilir diye belirtti.Yinede çok erken almıyorlar sanırım sancı yoksa ...Sizede sağlıklı doğumlar🙏🏽
Ecrininteyzesi Canım doktora göre değişir biz sezaryen istedk 40 hafta beklicekti 19 Hazirana gün verdi 39+6 oluyorz 37+2 iken gün verdi
Elifersayityildiz Sanırım benimde haziran sonu gibi olur ozaman evet benimde sancı vs çıkmadı çok sağolasın sanada hayırlı doğumlar sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Elifersayityildiz Ne kadar içeride beklese o kadar iyi diyolar aslında ama bilemedim insanda sabırsızlanıyor 40 hafta çokmuş ya:) bakalım benim doktor ne dicek
Dilekerdmr Benim isteğe bağlı değil çatı dar diye sezaryen olacağım 37+5 de belirledi doktorum 38+5 de olacağım 39 sayıyorlar haftanın içinde olunca eğer bebek yeterli kiloya boya geldiyse çok beklemiyorlar boşuna sancı çekme dedi doktorum ilk doğumlarda son haftaya kadar bekletiyorlar normalde doktorum öyle söylemişti ama sezaryen ve kilo yerindeyse 39 da alıyorlar size de söyler mutlaka
Elifersayityildiz Akin59 ayy inşallah hayırlı doğumlar nasip olsun darısı bana 38 de doguraym istiyorum:)
Derin12 Ben de sabah sezeryana gireceğim, 39+6 olduk. Son ana kadar normal bekledik ama tansiyon sorunum olduğu icin sezeryan olacağım
Elifersayityildiz EmineGneDemir ne güzel ya keske benimde erken alsa doktorum çok sıkıldım hamilelikten nedense 🤦🏼♀️