lkayRazgatLolu Dsa bende onu istitodum vazgeçirdiler.. hem ağır gelmesi hemde anlam olarak normal türkçede karın bölgesi demek ya vazgeçmiştim bende. Bide bir hurafeye göre batın ismindeki çocuklar çok asi ve yaramaz oluyomuş🤔
Dsa lkayRazgatLolu eşim istemeyince Türkçe anlamını araştırmamıştım zaten. İyi oldu söylediğiniz. Zaten ağır gelir çocuğa ilerde ergen olduğunda falan arkadaşları küfür falan eder Allah korusun biz günaha gireriz.
Deris Bende erkek bebek bekliyorum ama karar veremiyorum beğendiğim isimler Umut , Aras , Bulut , Yağız ama araştırmaya devam ediyorum hala😊
Deryademirel gamzeordu hiç rüzgar isimli bir çocukla karşılaşmadım🙈 Ama isminin anlamını illaki taşıyorlardır 😂😂
Clover Dsa selamlar, Allah'ın isimlerini direk cocuga koymak dini acıdan pek uygun karsılanmaz. bu yuzdendir ki kulu anlamına gelen abd eki eklenir: abdulhamit,abdulaziz, abdurrahman gibi..
Dsa Deryademirel benim bir tanıdığım vardı. Çocuk hiç yerinde durmuyor. Kuzey ve rüzgar isim çocuklar maalesef aynı. Kuzeyde büyüyünce çok agresif oluyorşarmış.
Dsa GamzeGoktas evet bende çok istiyorum Ata ismini elim yanına Kemal yada Mustafa koymak istiyor. Ama bazı sebeplerden dolayı ben istemiyorum. Ata'ya uygun kız ismi bulabilirsen Alya-Arya gibi kesinlikle ata koyucam. Bu arada Atamız kendisine Atam denilmesinden hoşlanmazmış biliyormuydunuz?
rmysaa06 Osman Aras koyucam bende osman eşim çok istiyor kayınbabamın adı 🙂 arasta ben istedim 🙂 ikisi bir araya gelincede abest olmadı bi oğlum daha olursada Yaman Uras koyarım😅
Aysealty rmysaa06 bende aras istiyodum ama anlamı biraz kafamı karıstırdı eşim istemiyor at kılı anlamına geliomuş🙄Ama kulaga cok hoş geliyor😔
rmysaa06 Yenianne aslında adetten değilde eşim babasının tek oğlu çok istedi koymayı birde kayınbabamın emeği çok üstümüzde koyalım dedik yanına arasta eklenincetuhaf olmadı 🙂
Aysem050 Allah'ın izniyle 3 hafta sonra dogum yapacam oğlumun adını Emirhan koyacam Emirhan güzel bi isim
lkayRazgatLolu Dsa evet aynen öyle ama isterseniz Barın düşünebilirsiniz 🤗 bende batından vazgeçince ona yönelmiştim