Dsa Batın. Bu isme vuruldum 😍 Allah'ın 99 isminden biri. Ağır gelirmi acaba onu düşünüyorum. Birde eşim istemiyor 😒 Tabi normalde şapkalı 'a'
Vitaminimm Dsa evet bu isme bende bitmiştim hatta bıraz önce başka sayfada kızlarla bu konuyu konuştuk. Oğlum olursa adını Batın Çınar koymak istiyordum ama çok araştırdım 99 isimden biri olduğu için önüne El-Batın koymak gerekiyormuş ve Türkçe lügatımızda da bu yok maalesef bende tek Çınar da karar kıldım 😂
lkayRazgatLolu Dsa bende onu istitodum vazgeçirdiler.. hem ağır gelmesi hemde anlam olarak normal türkçede karın bölgesi demek ya vazgeçmiştim bende. Bide bir hurafeye göre batın ismindeki çocuklar çok asi ve yaramaz oluyomuş🤔
Clover Dsa selamlar, Allah'ın isimlerini direk cocuga koymak dini acıdan pek uygun karsılanmaz. bu yuzdendir ki kulu anlamına gelen abd eki eklenir: abdulhamit,abdulaziz, abdurrahman gibi..
Zeynepslv Pinaryyim sami ulusa gidiyorum bende doktorum Arzu Bostancı çok memnunum doktorumdan doktor işi şans işi devlet te özel de olsa şansına iyisi denk gelir benim şükür doktorum şansıma çok iyi
AycanYavuz Yani eş istedikten sonra bişey diyemiyoruz huzursuzluk çıkıyor bizde aile adeti erkekse baba adı münasip diyor. anne Aycan baba Uğur bebek Musa 😂
Naznaz AycanYavuz ee diğer kardeşlerin de babası değil mi onlar koyuversin herkes baba adı mı koyacak 😅
Banu AycanYavuz ben kayınbabamı hiç görmedim eşim 10 yaşında ilken kaybetmiş ben onun adını koyacağım zorunlu değil yanına ekleme yap dediler ben sadece onun adını yaşatacağım Yusuf olacak inşalah