Meral23 Sevvals23 canım benimde hafif kasık agrısıyla başladı ertesi günü akşam daha şiddetlendi ve lavaboya 5 dakika da 3 dakika da 1 gitmeye başladım ve en don gittiğimde lekelenme olduğunu gördüm kan vardı doğum başlamak üzere olduğunu söyledi Ablam doktorunu ara dedi aradım zaten hemen hastane git dedi ebe açılmana bakıp bana döner dedi ve gittiğimde 3cm açılmam vardı ve sancılar sıklaşmaya başladığında hemen yarışımı verdi ve o gece 04:45 te doğum gerçekleşti
Sevvals23 Meral23 Oooo geçmiş olsun kavuştunuz ne güzel 🥰 inşallah bizde yakında kavuşuruz bekliyorum hala gelsin diye 😊
Erkekannesi41 Mehtpsahn_53300 bunu doktorunla paylaştın mı? Çünkü bende öyleydim terapi alıyordum ilerlemeye başlamıştım ki hamile kaldım… doktorum avantaj da dezavantaj da olabilir normal doğum için çatı muayenesinde anlarız dedi. Cumartesi çatı var benim de endişeliyim 😏
Mehtpsahn_53300 Erkekannesi41 özele giderken paylaşmıştım ona göre hareket edicektik normal doğurabilirsen bu rahatsızlıktan da kurtulursun demişti hatta ama artık dewlete gidiyorum peritanoloğa. yani oradakiler hep aksi bi durum olmadığı sürece normal doğm yaptırıyorlar. açıkcası bende istiyorum normal kurtulurum ümidiyle. ama cesaretim çok düşük.
Seyma5644 Aycha merhaba açılmam hiç olmadı saatlerce bekledık sezaryen oldu çok şükür iyiyiz cok sagolun rabbim yardımcınız olsun sızınde tüm hamişlerin ☺️
Aycha Seyma5644 Hayırlısı böyleymiş demek ki. Güle güle, sağlıkla, kolaylıkla büyütün inşallah. Huyu, bahtı güzel olsun inşallah.
Aycha Seyma5644 Müsait olduğunuzda, sancı sürecinizde, doğum ve doğum sonrası Duygu Hanım’ın tavrı, takibi hakkında bilgi verebilir misiniz? Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Seyma5644 Aycha hastanede hepsi güler yüzlü iyidi hemşireler felan memnundum duygu hanımda öyle elinden geleni yaptı acı çektirmek istemedi banada fazlada cekmedım zaten hemen sezaryen a alındım toplam 6 saat felan cok şükür 🤲🏻 Tavsiye ederim teşekkür ederimm rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın cok güzel bı duyguymus 🥰