Laylaaaa121212 canım perşembe gecesi adet sancısı gibi sancım vardı hafiften çok dikkate almadım yalancı sancıdır diye cuma gecesi biraz daha arttı ve 5 dakika da 1 lavaboya gitme ihtiyacı duydum sonra bi baktım idrardan sonra kan var peçeteyle tekrar kontrol ettiğimde kan vardı pembemsi doktorumu aradım hemen hastaneye geç ebe kontrollerini yapıp bana döner dedi cuma gece 12 de hastaneye gittim 3cm açılma var dedi ebe saat 4 e kadar sancı Çektim tabi bu sancılar sıklaşıyor be dayanılmaz hal alıyor en son artık ağlamaya başladım dayanamıyorum sezeryana alın dedim ebe ne olur dayan bak bu saate kadar dayandın tekrar kontrol edecem dedi ve saat 4 e geliyordu 8 9 cm açılman var doktoru arıyorum normal doğum yapabilirsin artık bu kadar dayandın ne olur seZeryan deme dedi doğuma alıyoruz dedi zaten dogumhameye girdikten bi 10 dakika sonra doktorum geldi be sabah 04:45 te doğum gerçekleşti normal doğumla zor mu tabi ki zor ben çok zorlandım o anlar gözümün önüne geldikçe baygınlık geçiriyorum hala ama kucağına verdiklerinde bambaşka bi duygu normal doğumun sonrası en azından agrın olsa da bugün ayağa kalktım agrım da az var rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten sizleri de bi sesle kurtarsın 🙏