hilal8689 Emel38 aslında çok eksik değildi ama covid dolayısıyla başlattı. Folik asit ayrıca kullanmıyorım ama New life B12 başlattı onun içinde var folik asit.
Gmommysboy umaydurununannesi ben öyle vitamin alabildim anca 🤷🏼♀️😅bu sefer tedirgin oluyorum ihmal mi ediyorum diye
umaydurununannesi Gmommysboy bende baktım herkes dıyo kullanıyorum dıye doktora dedım ben vıtamın falan kullanmıyorum ama sıkıntı olmuyo dımı dıye vermedık mı sana dıyo yoo dedim verdı oylelıkle
[silindi] Tuuuuu aile hekimliği ücretsiz veriyor canım doguma kadar devlet vermek zorunda 12 haftada 6 damlayla başladık doguma kadar içecen
[silindi] Tuuuuu belki dvitin cok düşüktür kış mevsiminde daha cok düşüyo cünkü tahlil yaptılar degil mi kan tahlili idrar tahlili
asenatrk Tuuuuu 32 haftada verdi benim doktorum günde 7 damla şuan 33 haftalığım ne zamana kadar kullanıcam söylemedi ama
irorkay Tuuuuu benşm doktorum vermedi. D vitamininin gebelikte özellikle bir katkısı olmadığını söyledi. Yani kanıtlanmış bir şeyi yokmuş. Zaten yaz geliyor çıkıp yürürsen daha iyi olur dedi