Aaaaaassss İngiliz nanesi damla şeklinde trendyolda satılıyor yastığa yada bi kumaş peçeleye damlatıp yanınıza koyun Allah’ın izniyle kesin çözüm
BorasMom mucizemi_beklyrm benim daha yeni 2 aylık hamileyim ilk 3 ay özellikle yasak serum fizyolojik veriyorlar o yüzden ama tabi ilerleyen zamanları bilmiyorum arkadaşımda 6 aylık hamile onada doktoru yasaklamış çokta tecrübem yok
kdrsln Bdp buhar makinası kesınlıkle içine bi kaç damla nane yada okaliptüs yağı damlatıyorum sabaha kadar çalışıyor kaç gün dür rahat uyuyabildim
ogrencianne35 Bdp keşke ilk haftalar da eczacı yada doktora danışsaydınız ben 3.ayliktim eczacıya sordum sakin kullanma viks ddi zaten doktor da önermiyor
Burcuckmk Bdp yıllardan beri alerjik rinit hastasıyım her mevsim tikanirım gebelikte dahada artti 5 aya kadar ilac vermediler 5. Ayimda burun spreyime başladım bide eczaneden burun yıkama kiti alın içine tuz karbonat ve kutudan çıkan tozu koyup burnunuzu yikayin baya rahatlatıyor
Melike-2107 Ben migren taşını burun önüne sürüyorum, bir de burun bandı takıyorum bir nebze rahatlatıyor 😇
ikizgebe Buhar makineleri çok rahatlatıyo birde şu breathe rightlar var ya ona aşık olarak uyuyorum. Ben orjinalini almıyorum carrefourdan alıyorum ama mükemmel bişey
aytn123 Bdp malesef benimde aynı şu koyduk petege ama pek bi ise yaramadı soğana karanfil takma işi biraz iyi geldi ama midem çok bulamadığı için onu da yapamıyorum mideniz bulanmazsa kokudan o iyi geliyor
fulyaaydn Bdp Bdp bende burun tıkanıklığı ve cok azıcık kanama vardı kalorifer üzerine su koydum ve doktorumun tasviyesi olarakta nasorinse 50 ml önerdi iyi geldi ☺️ Geçmiş olsun
Ceren25 Bdp canm buhar çek cok faydasi oluyo vikisli yada nane yağlı bu arada vikisin bi zarari yok benim doktorum kendisi önerdi aksine nefes darlığına çok iyi geliyo
bircivcivannesi Bdp bir parça vicks merhem kaynatılmış suyla dolu bir kaba atıyorum, buharına tutuyorum kendimi burnumdan nefes alip ağzımdan veriyorum başınıza bir örtü orterseniz tesiri daha fazla olur buhar artacağı için, nemlendiriyor baya burnu sunusu açıyor
eylmylk Ben yastığımı yükselttim o günden beri burnum hiç tıkanmadı geceleri. Bir de sağlamasını yaptım 2 gün yükseltmeden uyudum tıkandı😊 nane yağı da damlatınca açıyor burnu