Bdp Burun tıkanıklığı yaşayan var mı ? Varsa nasıl çözüm buldunuz mahvoldum uyuyamıyorum nefes alamıyorum çözümü olan lütfen yazsın 😔🙏🏻
mucizemi_beklyrm Bdp soğuk buhar makinesi aldm başucumda sabaha kadar calışıyor canm yoksa burnum tıkalı sürekli ağzımdan nefes alma işi de boğazım dilim kuruyo. Makina çok çok iyi oldu
ogrencianne35 Bdp serum fizyolojik alabilirsin dedi doktor bana 3 4 gün dur kullanıyorum biraz daha iyiyim
Busracobann Okyanus suyu kullanabilirsin yoksa gece yatarkrn başına sogani 4 e bölüp koyabilirsin nefes açıyor canım ben kızım hastayken de yapıyorum çok iyi geliyor
mrsbiyolog Doktorum bana nazalnem önerdi. Gece uyumadan önce onu sıkıyorum ve buhar makinesi aldım onu çalıştırıyorum. Burun kanamamın ve tıkanıklığın çözümünü böyle buldum.
Edaaguleer Kesinlikle oda nemlendiricisi al buhar makinesi bende öyleydim çok işe yarıyor ben loobex aldım memnunum birde vicks sürüyorum 🙏🏼☺️
BorasMom Edaaguleer kaç haftalık hamilesiniz ? Doktorum yasakladı bana vicks hamileler için uygun değil dedi içindeki bir maddeden dolayı bebeğe zarar verebilirmiş o yüzden serum fizyolojik verdi
annelikseruveni Bdp canım aynı problemden muzdaribiz. Ne yaptıysam işe yaramadı en son mecburen soğuk buhar makinesi aldık gece boyunca çalışıyor uyanana kadar. Tamamen geçmedi ama eskiye nazaran daha iyi uyuyabiliyorum
mucizemi_beklyrm BorasMom evet zararlı olduğunu bende duymuştum bebeklere de hamilelere de kullanılması önerilmiyor
BorasMom Bdp siz son aylardasınız ondan o zaman ilk 3 ay özellikle önermiyorlar içindeki bir madde zararlıymış bende pazartesi gittim doktorum öyle dedi o yüzden kullanmıyorum
ogrencianne35 Bdp keşke ilk haftalar da eczacı yada doktora danışsaydınız ben 3.ayliktim eczacıya sordum sakin kullanma viks ddi zaten doktor da önermiyor
Ceren25 Bdp canm buhar çek cok faydasi oluyo vikisli yada nane yağlı bu arada vikisin bi zarari yok benim doktorum kendisi önerdi aksine nefes darlığına çok iyi geliyo
BorasMom mucizemi_beklyrm benim daha yeni 2 aylık hamileyim ilk 3 ay özellikle yasak serum fizyolojik veriyorlar o yüzden ama tabi ilerleyen zamanları bilmiyorum arkadaşımda 6 aylık hamile onada doktoru yasaklamış çokta tecrübem yok
Busra34ybg Bdp ben son çare doktora gittim canım okyanus suyu verdi ve alerjik rinit dedi başka ilaç yazamam dedi sadece okyanus suyu kullandım ilk 1 hafta çok etki etmedi ama çok şükür sonrasında rahatlattı şuan hiç öyle bi şikayetim yok şükür