ece_2206 Eminegulll ayy :)) hayırlı olsun dikiş ne kadar sürede atıldı acaba bebek o sırada yanınızda mıydı
Eminegulll ece_2206 toplam yarım saatte çıktım diyebilirim. Bebek yanımda değildi üşümesin diye çıkardılar gösterdikten hemen sonra benim işim bitene kadar bebeğin bakımları halledildi. Ben odaya geldikten hemen sonra da bebeği getirdiler 😇
Busra3509 Eminegulll hayırlısı olsun 🦋 Acaba dogum kac dk sürüyor hissediyo musunuz. Daha dogrusu bebek hemen cıkıyor mu 🤔 Bende cok dogum korkusu varda
ece_2206 Busra3509 kaç haftalıksınız ben de yarın doğuma giriyorum ama kalbimde ritm bozukluğu var korkuyorum çok
Eminegulll Busra3509 toplam yarım saat kadar sürüyo diyebilirim. Bebek başladıktan 5 dk sonra hemen doğuyuyo. Dokunmaları hissediyosunuz ama acı kesinlikle olmuyo. Hiç korkmayın bence 😌
Busra3509 ece_2206 21. Bende ritm bozuklugu tedavisi alıyorum O an kalbime birsey olacak korkusu ilr yasıyorum 😟😟
Eminegulll Zehra_001 benim ikinci olduğu için ilkine nazaran biraz fazla oldu ama ağrı kesiciler ile yaradı sıkıntı yaşamadım.
EymenAli21 Eminegulll ozeldemi devlettemi oldunuz ? Sağlıkla buyutun yavrunuzu inşallah darısı bize 😊
202120102009 Eminegulll spinalin bel ağrısı yaptığını hatta geçmediğini duyuyorum bu ne kadar doğru bu 3. Diğerlerinde genel olmuştum bunun doğumuna şahit olmak istiyorum ama bel fıtığm var riske atmış olur muyum uzun oldu kusura bakmayin
Eminegulll 202120102009 bel ağrısı veya baş ağrısı yaptığı söyleniyo evet şuan hafif bel ağrım var ama ikinci sezeryanım spinal kalıcı bi ağrım olmadı.
ece_2206 Busra3509 doktorum ilaçları da bırakırdı tek korkum kalp benim de bir de covid geçirdim 28.haftada o zamandan beri arttı
Eminegulll ece_2206 ilk ameliyatım da yaşamıştım o durumu ama başınızda sürekli duran bi hemşire oluyo hemen müdahale ediyolar bi sıkıntınız olduğunda merak etmeyin. Sürekli sizinle iletişim halinde oluyo zaten.
Busra3509 ece_2206 ben suan 140.150 nabzım carpıntı cok bende. Nefes zor alıyorum 3 aydır böle 21 hafta oldum hic iyilesme yok